KARAMAN/MERKEZHangi şehirde yaşıyorsunuz
Ona göre veteriner önerecektim yani iyi kanatlı veterinerleri var ama Karaman için bilmiyorum maalesef.KARAMAN/MERKEZ
o son olaydan sonra olan veterinerede güvenim kalmadı. akşam telefonda arastırırken forumu gördüm selçuk hocanın yorumlarından mikostatin aldım hemen nöbetçi eczaneden hayvana verdimde sabah cik diye sesini duydum.Ona göre veteriner önerecektim yani iyi kanatlı veterinerleri var ama Karaman için bilmiyorum maalesef.
Kuşun son yaptığı yeni dışkılar olursa onları da paylaşın ve birkaç video daha paylaşın.
Diğer kuşun dışkılarını da paylaşmaya devam edin 5-6 tane yapınca.
Bu arada yakınınızda veteriner var mı hemen ilaç temin edebilmeniz için?
Mamayla beslenen kuşkar nerdeyse hiç su içmezler dolayısıyla boşuna suya ilaç katıyorsunuz.
İlacı mamayla verin. Sabah akşam mamasına yarım mercimek kadar ilaç katın
SELÇUK hocam şimdi kusuruma bakma karıştırdım ben neyi nasıl kullanacam önce hangisini kaç gün detaylandırabilirmisiniz. birde zolaxı kaç ml suyla çözelti yapayımHızlıca bactrim edinip bactrim ve mikostatini birlikte kullanın. 4 in 1 mix ne kadar güv3nilir bilemediğim için bunu söylüyorum. Mama ile besliyorsanız sabah akşam az bir mama hazırlanıp içine 2 damla bactrim 1 damla zolax ile 2 gün devam edin. Bactrime ulaşana kadar mix ve mikostatin katın mamasına mercimek tanesi kadar sabah akşam.
Mikostatinle devam edinZolax elimde kapsül olarak var onu 5mg sulandrıp mı 1 damla kullanayım