Sultan papağanım ölüyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan PamirTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mantar tedavisinde neye devam edeyim hocam tam olarak 4.1 emi baska bir takviyeye mi

ilaçı kaldıramadı süreci hızlandırmıs oldum .
Hayır. Zaten son evreye gelmişti ve kurtarmak zordu. Ya tutarsa şeklinde başladık zaten tedaviye. Hem 2 saat hızlandırmış olsa ne değişir ki..

Mantar tedavisinde neye devam edeyim hocam tam olarak 4.1 emi baska bir takviyeye mi
Mikostatin kullanın 4-5 gün. Ayrıca temas ettikleri her şey, her yer dezenfekte edilmeli şimdi ve 3 gün sonra.

Probiyotik var mı elinizde ? Yoksa edinin mutlaka

Hayır. Zaten son evreye gelmişti ve kurtarmak zordu. Ya tutarsa şeklinde başladık zaten tedaviye. Hem 2 saat hızlandırmış olsa ne değişir ki..
Aynen demek istediğimde oydu hocam son evre denemedik yapmadık demeyelim diye

Mitostatini ne kadar suyu kaç damla atayım güneşin yemede içmede bir problemi yok

konuyu toparlamak için hocam. Şimdi 4.1 kesip mi mitostatine devam edeyim. Edeceksem ne kadar suya ne kadar damlatayım. Birde elimdeki ürünleri attım size hangisini ne zaman kullanayım mitostatin bittikten sonramı onudamı karıstırayım

Diğer soru hocam biz parazit vs gibi hiş bişi yaptırmadık kuşlara ne yapmamız gerekiyor

Hocam sadece mikostatin ve probiyotik katarak verin. Elinizdeki probio-bac katarak verin. Tedavi sonrası da ilk gün probiyorik + vitamin 1 hafta üstüste de sadece probiyotik vererek devam edin.
Rutin olarak haftada 2-3 gün probiyotik, normal dönemde haftada 1 tüy değişim dönemi 2 vitamin takviyesine devam

Açıkçası durumu kötüydü ve ölür gibiydi. Üzüldüm kuşa.

Hocam sadece mikostatin ve probiyotik katarak verin. Elinizdeki probio-bac katarak verin. Tedavi sonrası da ilk gün probiyorik + vitamin 1 hafta üstüste de sadece probiyotik vererek devam edin.
Rutin olarak haftada 2-3 gün probiyotik, normal dönemde haftada 1 tüy değişim dönemi 2 vitamin takviyesine devam
Tama. Selçuk hocam ara ara yine sizleri bilgilendiririm kafama takılan olursa yazarım bir kuşu daha kaybetmeyi hanım kaldıramaz birde güneş aşırı evcil uyurken bile gelip bize sokuluyor çok kötü etkiler bizi daha dikkat etmem lazım

Mikostatini 50 ml suya 5 damla olarakmı ayarlayım güneşe . Sultan için öyle demiştiniz buda aynımı değerler farklımı selçuk hocam

Mikostatini 50 ml suya 5 damla olarakmı ayarlayım güneşe . Sultan için öyle demiştiniz buda aynımı değerler farklımı selçuk hocam
Kuşun ağırlığı önemli bu konuda 150 gr ise 50 ml 7 damla.

Kilosunu yeni ölçtüm 62gr kusun ağırlığı. Ozaman ortalama 50ml e 3 damla yeterlimi

4 damla katın o zaman. Ama yanlışınız olmalı. Muhabbet bile 45 gr ortalama.

Yapay zeka şöyle diyor.

Konur papağanının ağırlığı türüne göre değişir. Örneğin, Güneş Konuru (Sun Conure) 100-130 gram, Yeşil Yanaklı Konur (Green-cheeked Conure) ise 60-80 gram arasında olabilir.

Merhabalar tekrardan hocam güneş papağanım içim bilgi tazeleyim. Görsel yükleyecem. Yemesinde içmesinde bir sorun yok suan da lakin kendini kabartıp kafasını sallıyor birde ishal olmus anlamadım.

Bu arada suan kursağı dolu 73 gr geldi ağırlığı bende anlamadım daha yasını doldurmadı ondan olabilirmi bilmiyorum

Papağanımızın cinsi mi güneş konur değil ozaman oda kafamı karıstırdı suan kanarya yemi yiyor kilo alsın diye yada sizin öneriniz varsa ona geçeyim.

Geri