Arkadslar merhaba,muhabbet kusum tuye girdi bu dönem stresi azaltmak icin yada kolay atlatmasini saglamasi icin neler yapabilirim meyve sebze ne verebilirim bilgisi olan yardimci olursa cok sevinirim,simdiden tesekkurler
Tesekkur ederim,fakat linkte birsey dikkatimi cekti bebe bskvsi verilmemesi gereknler icinde ama bircok mama tarifinde bebe biskvisi var kafam karistiB vitamini takviyesi yapabilirsiniz.
Verilebilcek meyveler için;
![]()
Kuşlara Verilebilecek Meyve, Sebze, Hububat ve Baklagiller
Kuşlara Verilebilecek Meyve, Sebze, Hububat ve Baklagiller Kullanılabilir Ana besin, Hububat ve Baklagiller; -Haşlanmış yumurta sarısı -Yumurta kabuğu -Bakla -Mercimek -Bezelye -Fındık -Barbunya -Susam tohumları -Ay çekirdeği -Keten tohumu -Maydanoz tohumu -Dereotu tohumu -Havuç tohumu -Aspir...www.muhabbetkusu.com.tr
Bebe bisküvisi içerisinde şeker, süt ve süt ürünleri yani laktoz, tereyağı ve ay çiçek yağı içerir. Bebekler sindiriyor olsa da kuşlar için çok yararlı olmayan bir ürün.Tesekkur ederim,fakat linkte birsey dikkatimi cekti bebe bskvsi verilmemesi gereknler icinde ama bircok mama tarifinde bebe biskvisi var kafam karisti
Bebe bisküvisinin içinde şeker olduğu için vermek zararlıTesekkur ederim,fakat linkte birsey dikkatimi cekti bebe bskvsi verilmemesi gereknler icinde ama bircok mama tarifinde bebe biskvisi var kafam karisti
Peki mamada ne kullanabilirz altrnatif,irmik kullanmak zararli miBebe bisküvisinin içinde şeker olduğu için vermek zararlı
Çok fazla olmaması koşulu ile irmik az miktarda kullanabilirsiniz.Peki mamada ne kullanabilirz altrnatif,irmik kullanmak zararli mi
Tesekkur ederim sagolunÇok fazla olmaması koşulu ile irmik az miktarda kullanabilirsiniz.
Nasil hic duymadim yemine mi ayri bir mama kabnda miAh bu kuslar ahh öyle bir zamanda tüy dökmeye başlıyorlar ki tam çiftleşme öncesi BANA yapılır mı bu yaa
Benim de 2 gün oldu tüye girdiler burda yazılan tariflerden deniyorum çok agresif oluyorlar dikkat edin sakinleştirmek için bir miktar kişniş koyabilirsiniz
Hazirladiginiz mamanin icine atabilirsinizNasil hic duymadim yemine mi ayri bir mama kabnda mi
TesekkurlerHazirladiginiz mamanin icine atabilirsiniz
Merhaba benim kuşum 1 yaşında mamada mı veriyorsunuz merak ettim verilmesi gerekiyor muArkadslar merhaba,muhabbet kusum tuye girdi bu dönem stresi azaltmak icin yada kolay atlatmasini saglamasi icin neler yapabilirim meyve sebze ne verebilirim bilgisi olan yardimci olursa cok sevinirim,simdiden tesekkurler
Evet tabiki yumurta maması her yaş döneminde verilirMerhaba benim kuşum 1 yaşında mamada mı veriyorsunuz merak ettim verilmesi gerekiyor mu