Tüy dökümü

neco 2020

Yeni Üye
Merhaba
Aralık 2024 yılında bu platform bana çok yardımcı oldu muhabbet kuşlarımdaki hastalığı çabucak atlattık.
Şuanda dişi kuşumda 10 Mart 2025 den bu yana ağır bir tüy dökümü var cere kahve rengiden maviye şuan da beyaza dışkısı yemesi içmesi normal tüy döktüğü için eskisi gibi uçamıyor sürekli uyku halinde https://hizliresim.com/e9q8b4w
Birde normal tüy dökümü gibi değil iplik gibi çıkıp düşüyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim
Şimdiden teşekkür ederim

Kuşun güncel dışkılarını paylaşın net şekilde. Kuşun güncel videosunu da paylaşın kuyruğu falan görünsün.
Foto için : hızlıresim com
Video için : streamable.com veya youtubeyi kullanabilirsiniz.
Kullandığınız takviye falan varsa yazınız. Beslenme programını da.

Kuşun güncel dışkılarını paylaşın net şekilde. Kuşun güncel videosunu da paylaşın kuyruğu falan görünsün.
Foto için : hızlıresim com
Video için : streamable.com veya youtubeyi kullanabilirsiniz.
Kullandığınız takviye falan varsa yazınız. Beslenme programını da.
Cevabınız için teşekkür ederim
Videosu bu diğer kuş çok hareketli ondan masaya inip uyuyor gece ise salıncağında uyur kafes tabanında uyumaz
Yeni yaptı temizlemiştim bundan başka henüz yok dışkısı
Normal akıllı yemlikte mamasını yiyiyor kalamar kemiği yer
Haftanın 1 günü gervit veriyorum bazen gold wings marka vitamin veriyorum cumartesi günleri ise yumurta beyazı
Kuyruk tüyü komple düşmüştü yeni çıktı

Bu kuş hasta olabilir hali normal görünmüyor. Bezdeki dışkılar da normal değil. Haftada 2 kez B vitamini vermeniz lazım tüy döneminde. Sancılı süreçtir kuşlar için tüy dönemi. Takviyeniz yetersiz. Daha çok dışkı yapsın foto paylaşın.

Öğürme,kusma,uçamama,ayağın tutmaması gibi durumlar var mı? İştah kaybı falan? Kuş kaç gram ağırlığında?

Kuş ciddi hasta ve ateşi var. Hızlı davranın mesajlara erken dönüş yapın kuşun saatleri var gibi duruyor.

Öğürme,kusma,uçamama,ayağın tutmaması gibi durumlar var mı? İştah kaybı falan? Kuş kaç gram ağırlığında?
Kusma öğürme vs yok iştahı hep aynı hiç değişmedi bu diğer tüy değişimi gibi değil cere rengide değişti çünkü yeni dışkı yaparsa fotoğraf paylaşacağım hassas tartı yok hiç tartmadım daha önce

Bu kuş hasta olabilir hali normal görünmüyor. Bezdeki dışkılar da normal değil. Haftada 2 kez B vitamini vermeniz lazım tüy döneminde. Sancılı süreçtir kuşlar için tüy dönemi. Takviyeniz yetersiz. Daha çok dışkı yapsın foto paylaşın.
Önerebileceğiniz varmı ?

güncel bir videosunu daha paylaşır mısınız

Ayrıca kuş yetersiz besleniyor galiba tüyleri geç çıkıyor. Yada yediklerinden faydalanamıyor. Boğazında veya damağında lezyon yok dimi

Ayrıca kuş yetersiz besleniyor galiba tüyleri geç çıkıyor. Yada yediklerinden faydalanamıyor. Boğazında veya damağında lezyon yok dimi
Yok elime alıp baktım
3 yıldır birlikte yaşadığı arkadaşı öldü 8 martta ondan sonra cere rengi değişti ve böyle ağır bir tüye girdi

Evde insanlar için bile olsa antibiyotik var mı ?

Geri