Tüy dökümü

Sadece B vitaminiyle olacak şey değil maalesef. Bahsettiğim antibiyotiğe başlanmalı.

Agumentin şurup mu ? Evetse yarım suluğa 6 damla katarak verin. Mesajımı görür görmez de ağzına 1 damla şurup damlatın.

Tableti iyice toz haline getieip Toplu iğne başı kadar tozu 5 damla kadar suyla karıştırıp içirin içtiğinden emin olun ama. Suluğu alın 4 saat sonra tozun 10 parçaya bölüp bir parçasını yarım suluğa katıp iyice erittikten sonra verin. İlaçlı suyu vermeden hemen önce hazırlayın. Günde 2-3 kez taze ilaçlı su hazırlayıp verin.

Tableti iyice toz haline getieip Toplu iğne başı kadar tozu 5 damla kadar suyla karıştırıp içirin içtiğinden emin olun ama. Suluğu alın 4 saat sonra tozun 10 parçaya bölüp bir parçasını yarım suluğa katıp iyice erittikten sonra verin. İlaçlı suyu vermeden hemen önce hazırlayın. Günde 2-3 kez taze ilaçlı su hazırlayıp verin.
abi selam dediğin gibi akşam verdim biraz daha iyi oldu ötmeye ve bol bol kaşınmaya başladı
Sabah tazeledim antibiyotikli suyunu dışkısında bir değişiklik yoktu aynı
Şuan işteyim akşam tekrar yenileyeveğim suyunu video ve fotoğraf gönderirim

Gün gün kuşun yeni videosunu ve son dışkılarını paylaşın. İyileşme olup olmadığına bakalım. Başka belirti görürseniz de yazın.

Evde kimse varsa suyunu arada çalkalasınlar. Dibe çöker toz çünkü.

Tamamdır abi teşekkürler
İnternet harici çabuk alabileceğim bir yer var mı ? Avrupa yakası
Eğer yoksa mecbur internetten söyleyeceğim
İNternet üzerinden arama yaparsanız,belki internet satışı yapan yada elinde probiyotik olan işyerlerini bulabilirsiniz.Telefonla arayıp sorarsınız.

Gün gün kuşun yeni videosunu ve son dışkılarını paylaşın. İyileşme olup olmadığına bakalım. Başka belirti görürseniz de yazın.
https://hizliresim.com/suelcgh
Diğer kuşun dışkısıda olduğu için ayıramadım bu şuan yeni yaptığı
Antibiyotikli suyunu yeniledim içti yemek yedi uyuyor şimdi

Kuşta olumlu gelişmeler var gibi. Sizin gözleminiz ne yönde. İlk güne göre iyi şuan dimi ?

Tahmin etmiştim düzeliyor. Aynı şekilde devan edin tedavisine. Probiyotik de katın suyuna.

Geri