TYSON TRICHO KULLANIMI

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sterops
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tamam çekince yükleyeceğim
Gardenmix ve https://ty.gl/8gj67t3dvowu4 bunu.
Gardenmix in kuş kumunu, mürekkep balığı kemiği, mineral blok, röhnfried sedochol, gerwit b, avipharm, entrobac, bt amin forte, elektrolyt 3plus. Avipharm ayda bir, sedochol dışkı durumuna göre, entrobac haftada 1 veya 2, elektroly ayda 1 ishal olursa duruma göre, gerwit ve bt amin forte haftada 1. Bazen hiçbir şey vermiyorum sanki dışkıları öyle daha iyi oluyor gibi geliyor.

Gardenmix ve https://ty.gl/8gj67t3dvowu4 bunu.
Gardenmix in kuş kumunu, mürekkep balığı kemiği, mineral blok, röhnfried sedochol, gerwit b, avipharm, entrobac, bt amin forte, elektrolyt 3plus. Avipharm ayda bir, sedochol dışkı durumuna göre, entrobac haftada 1 veya 2, elektroly ayda 1 ishal olursa duruma göre, gerwit ve bt amin forte haftada 1. Bazen hiçbir şey vermiyorum sanki dışkıları öyle daha iyi oluyor gibi geliyor.
Garden mix hangi seri? Pembe mi,turuncu mu ,yeşil mi hangisi?

Garden mix hangi seri? Pembe mi,turuncu mu ,yeşil mi hangisi?
Ben almamıştım o yüzden tam emin değilim unuttum poşete boşalttım paketini attım çünkü ama ya pembe ya da yeşil.

son 1 ay

kendini kaşırken ya da kaşıdıktan sonra böyle öğürme hareketi yapıyor

Ben almamıştım o yüzden tam emin değilim unuttum poşete boşalttım paketini attım çünkü ama ya pembe ya da yeşil.

son 1 ay

kendini kaşırken ya da kaşıdıktan sonra böyle öğürme hareketi yapıyor

Gardenmix pembe platin serisine geçin ve aynı devam edin sabit olsun.

Kuşta karaciğer sorunu olabilir dışkı tam olması gerektiği gibi değil. Günde ne kadar uçuyor hareket ediyor?

Garden mix hangi seri? Pembe mi,turuncu mu ,yeşil mi hangis

Gardenmix pembe platin serisine geçin ve aynı devam edin sabit olsun.

Kuşta karaciğer sorunu olabilir dışkı tam olması gerektiği gibi değil. Günde ne kadar uçuyor hareket ediyor?
evet daha önce söylemiştiniz karaciğerini, yani bu aralar normale göre biraz daha hareketsiz ama genelde uçuyor gün içinde bir oraya bir buraya gidiyor ya da tur atıyor falan

Kuş kilolu bol bol uçmaya teşvik edin. Şuan solunumda ciddi bir sorun görünmüyor. Ama karaciğer sorunu devam ediyor. Takviye kullanıyor musunuz ? Önermişimdir mutlaka.

Geri