Uçuş Sonrası Her Defasinda Kusma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ati3883
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mutlaka faydası olur. Ama tedaviden ziyade kuşu rahatlatma konusunda fayda sağlar. Karaciğer yeterli faaliyet gösteremediği için vücutlarında toksin birikir. Duphalak bu toksinleri atar 👍

Mutlaka faydası olur. Ama tedaviden ziyade kuşu rahatlatma konusunda fayda sağlar. Karaciğer yeterli faaliyet gösteremediği için vücutlarında toksin birikir. Duphalak bu toksinleri atar 👍
Tamamdır hocam pazartesi eczaneden alayım sonrasında kullanım için ölçü isterim

Hocam bugun ekstra yordum bildiğiniz kursağı boşalttı daha sonra tekrardan denedim kusma durdu. Sanki rahatlama geldi hayvana çıkardıkca rahatlıyor gibi. Ama buda çözüm olmazsa neyden dolayı olabilir yada nasıl bir yol izleyeceğiz zamanla görelim. her ihtimale karsı tiruflucan kullanmaya başlasakmı bilemedim. Daha sonramı deneyelim yoksa aynı sekilde devam edip
Anladığım kadarıyla bizim aşırı ilgili titiz adamların kuslarinda oluyor çok fazla besliyor yada ürün veriyoruz ben mesela badem fındık fıstık çekirdek çok yerdi benim kuş akşamları benimle birlikte heralde yaglanma bu sebeple oluyor

Anladığım kadarıyla bizim aşırı ilgili titiz adamların kuslarinda oluyor çok fazla besliyor yada ürün veriyoruz ben mesela badem fındık fıstık çekirdek çok yerdi benim kuş akşamları benimle birlikte heralde yaglanma bu sebeple oluyor
Sakınan göze çöp batar demişler 😅
Söz bi yana,kuşlarda yağlanma çok yaygındır,yanlış beslenme ve kafesten çok çıkarılmayan kuşlarda yağlanma olması kolaydır. Bir de doğal ortamda kuşlar uzun uzun uçuyor kalori yakıyorlar,evde daha kısıtlı bir alan oluyor dolayısıyla da işler daha da zorlaşıyor. Düzenli kilo takibi yapmak önemli.
Ve doğru beslenme uygulanmalı.

🤣 olabilir hocam 🤣

Fıstık vs kalorisi fazladır azar azar yemeli.

Powerchol'ü ihmal etmeyin ama. Vücutta toksin birikmesi sebebiyle kusuyordu duphalak toksinleri atınca kusma kesildi. Ama tamamen bittiği anlamına gelmez. Diyetine çok özen gösterin bol yeşillik yesin az kalorili vs az proteinli beslenmeli.

Powerchol'ü ihmal etmeyin ama. Vücutta toksin birikmesi sebebiyle kusuyordu duphalak toksinleri atınca kusma kesildi. Ama tamamen bittiği anlamına gelmez. Diyetine çok özen gösterin bol yeşillik yesin az kalorili vs az proteinli beslenmeli.
Hocam yem karadeniz pet özel üretici yemi şimdi petmarket buradadan özel üretici yemi aldim g1 olandan yanında 22 farklı ot Karışımı yanına İtalyan marka bir mama yanına birde yag Karışımı aldim köşede duruyor peki sedocol speed onları nasıl kullanacağım birde yeşillik olarak neler vereyim hangi araliklarla

Yağ karışımı, mama falan almasaydın keşke. Yağlı, proteinli fazla karbonhidratlı yiyecekler yememeli.
Siparişi iptal edip aspur ( kanarya yemi ) ve ak darı alın bana kalırsa. Ağırlıklı olarak bunları yemeli. Her türlü yeşil sebze olur. Lahana olur. Ve sebze her gün verilse de olur. Maydanozu abartmayın ama.
22 farklı ot karışımı dediğin ürün hangisi linkini atar mısınız ?

Yağ karışımı, mama falan almasaydın keşke. Yağlı, proteinli fazla karbonhidratlı yiyecekler yememeli.
Siparişi iptal edip aspur ( kanarya yemi ) ve ak darı alın bana kalırsa. Ağırlıklı olarak bunları yemeli. Her türlü yeşil sebze olur. Lahana olur. Ve sebze her gün verilse de olur. Maydanozu abartmayın ama.
22 farklı ot karışımı dediğin ürün hangisi linkini atar mısınız ?
Vermem hocam mama yag Karışımı o zaman yesillikte az az veriyorum suan ki yem aspur ağırlıklı nane tere vs ikinci bir konu powerchol'ü keseyim mi dinlensin mi sedecool ve carni speed verecek miyim ot karışımının linkini atiyorum

Geri