Uçuş Sonrası Her Defasinda Kusma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ati3883
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mutlaka faydası olur. Ama tedaviden ziyade kuşu rahatlatma konusunda fayda sağlar. Karaciğer yeterli faaliyet gösteremediği için vücutlarında toksin birikir. Duphalak bu toksinleri atar 👍

Hocam bugun ekstra yordum bildiğiniz kursağı boşalttı daha sonra tekrardan denedim kusma durdu. Sanki rahatlama geldi hayvana çıkardıkca rahatlıyor gibi. Ama buda çözüm olmazsa neyden dolayı olabilir yada nasıl bir yol izleyeceğiz zamanla görelim. her ihtimale karsı tiruflucan kullanmaya başlasakmı bilemedim. Daha sonramı deneyelim yoksa aynı sekilde devam edip
Anladığım kadarıyla bizim aşırı ilgili titiz adamların kuslarinda oluyor çok fazla besliyor yada ürün veriyoruz ben mesela badem fındık fıstık çekirdek çok yerdi benim kuş akşamları benimle birlikte heralde yaglanma bu sebeple oluyor

Anladığım kadarıyla bizim aşırı ilgili titiz adamların kuslarinda oluyor çok fazla besliyor yada ürün veriyoruz ben mesela badem fındık fıstık çekirdek çok yerdi benim kuş akşamları benimle birlikte heralde yaglanma bu sebeple oluyor
Sakınan göze çöp batar demişler 😅
Söz bi yana,kuşlarda yağlanma çok yaygındır,yanlış beslenme ve kafesten çok çıkarılmayan kuşlarda yağlanma olması kolaydır. Bir de doğal ortamda kuşlar uzun uzun uçuyor kalori yakıyorlar,evde daha kısıtlı bir alan oluyor dolayısıyla da işler daha da zorlaşıyor. Düzenli kilo takibi yapmak önemli.
Ve doğru beslenme uygulanmalı.

Geri