dışkıları fotosunu atın.meyze sebze verdiniz mi?Iki muhabbet kusumun dışkılarında farklılıklar gözlemledim ve veterinere götürmek istiyorum. Denizli'de yaşıyorum ve buradaki veterinerler ne kadar ücret aliyor biliyor musunuz?
Sıvı yeşile kaçan dişi, daha normale benzeyen erkek kuşumun . Daha dün akşam temizledim sabah baktığımda böyleydi. Son günlerde hiç meyve ya da sebze vermedim. Sadece çekirdek kemirmişlerdi o kadar. Dişi kuşumda ara ara değişik dışkılar gözlemliyordum fakat erkrk kuşumda yeni yenidışkıları fotosunu atın.meyze sebze verdiniz mi?
yuvalık var mı ?dişi tünekteyken atar mısınızSıvı yeşile kaçan dişi, daha normale benzeyen erkek kuşumun . Daha dün akşam temizledim sabah baktığımda böyleydi. Son günlerde hiç meyve ya da sebze vermedim. Sadece çekirdek kemirmişlerdi o kadar. Dişi kuşumda ara ara değişik dışkılar gözlemliyordum fakat erkrk kuşumda yeni yeni
Şu an birlikte tutmuyorumyuvalık var mı ?dişi tünekteyken atar mısınız
Şu an birlikte tutmuyorum
Gitmem mümkün değil bakabilen anlayan birkaç veteriner biliyorum o kadarDenizli de referans bir klinik yok maalesef :/ İmkan varsa İstanbul veya İzmir daha mantıklı..
Türkiye genelinde bir kaç şehir dışında kuşlardan anlayan hekim maalesef yok hekim anlasa dahi lab hizmeti verebilecek işletmeler yok.Gitmem mümkün değil bakabilen anlayan birkaç veteriner biliyorum o kadar