Glshkdmr
Paylaşımcı Üye
Kuşunuz da bir hastalık mı sezdiniz kuşunuzu hiç beklemeden veterinere götürmenizi tavsiye ederim. Benim Mavişim 2 aydır hastaydı. Ben kendimce ilaçlar alıp iyileştirmeye çalıştım fakat çok pişman oldum. Çünkü hiç bir işe yaramadı. 2 ay Mavişim benim bu hatam yüzünden acı çekti. Keşke daha önceden veterinere götürseydim dedim. Kuşumu bugün veterinere götürdüm ve o kadar mutluyum ki gerçekten hiç değmez o süre boyunca hem kuşunuza zarar veriyorsunuz hemde kendinize.Hem daha çok zarara girmiş oldum maddi ve manevi açıdan çünkü doktor bey bana kuşunuzu daha erken getirseydiniz bir ilaçla bile düzelebileceğini söyledi. Şimdi ise bir sürü şey kullanmak zorunda kalacağım Mavişime. Anlayacağınız dahada uzun sürecek tedavisi. Ha birde kuşlara bakan veteriner sayısı gerçekten çok az iyice araştırma yapmanız lazım ben öyle yaparak buldum. Her veterinere de gidilmez onu anlamış oldum. O yüzden arkadaşlar bir hastalıktan şüphelendiğiniz takdirde kendi çapınızda araştırma yapmak yerine veterinere götürün. Mavişim umarım en kısa zamanda iyileşecek. Sizin mubişlerinizede sağlıklı günler dilerim umarım ömürleri boyu sağlıklı mutlu bir şekilde yaşarlar.
(bu arada kuşların yaşam süreleri 20 yıla kadar çıkıyormuş benimki 10 yaşlarında bilmeyenler için not yazayım dedim
)
(bu arada kuşların yaşam süreleri 20 yıla kadar çıkıyormuş benimki 10 yaşlarında bilmeyenler için not yazayım dedim