Merhaba, altında 5 tane yavrusu olan bir çift muhabbet kuşum var. Dişi, erkeği kesinlikle yuvaya sokmuyor. Hatta kendisi yem yerken erkeğin yuvaya yaklaşmasından bile tedirgin oluyor. Tüm gün sakallarını kabartıp, yavru kuşmuş gibi erkekten yem isteme hareketleri yapıyor ama erkek 1 günde 2-3 kere ancak besliyordur dişiyi. Hani videolarda izlediğim gibi omuzlarına kadar olmasa da yavruların kursaklarının gaga altına gelen kısımlarında genelde yemle doluluk görüyorum. Kesinlikle kursağı boş yavru olmuyor. Dişi kafesteki yemden ziyade verdiğim yumurtalı mama veya dal darı gibi şeylere iştah gösteriyor. Hafta da 2 kez yumurtalı mama (yumurtayı sebzelere karıştırmadan, ayrı olarak) veriyorum. Pazartesi ve Salı günü de dal darı verdim. Mama ve dal darı sayılarını artırmalı mıyım? Henüz anne ve babada obezite riski görmüyorum, fit duruyorlar. Elle besleme aparatı ve versele laga nın elle besleme mamasını da aldım ama acemi olduğum için müdahale etmekten çekiniyorum. Sizce böyle devam mı etsem yoksa tavsiyeleriniz olur mu?