Yavrular yeme düşmedi anne beslemiyor

Yavruda bir gelişme yok gibi hocam, baba daha da rahatsız etmeye başlamış ben kontrol edemiyorum 2 gündür.

Mamayı da cıvık da yapsam yoğun da yapsam hiç bakmaz oldu, şırıngayla (metal mama aparatı yok düz şırınga) vereyim biraz dedim kapatıyor ağzını açmıyor. Kanat ve tüy dediğiniz gibi aynı, bacağında da bir değişiklik yok. Ne yapacağımı bilmiyorum.

Halen yem çıkartabiliyor ama geveler gibi çıkartıyor öğürüp kusar gibi değil pek.

@Selçuk YÜKSEL
 
Ense damlası uygulayın. Yada eczaneden kontil andazol veya benzeri bir iç parazit ilacı alın. Bir damla ağzına damlatın.
 
Ense damlası uygulayın. Yada eczaneden kontil andazol veya benzeri bir iç parazit ilacı alın. Bir damla ağzına damlatın.
Bildirim gelmedi yeni gördüm ya, o sulu dışkıdan sonra normale dönmüştü ama bugün dışkı koyu yeşil oldu neyden kaynaklanır, aç mı yoksa başka bir şey mi?
Anne babadan ayırmak zorunda kalıyorum 3 gündür baba çok fazla üstüne çıkıyor yavrunun. Günde 1-2 defa yanlarına koyuyorum baba yem verdikten sonra geri ayırıyorum. A21 mama halen bir iki lokma alıp bırakıyor zorlamıyorum ara ara vermeye çalışıyorum çay kaşığı ile.
 
Geri
Üst