tahta tünek ve gaga taşı var ama kireç taşı diyorlar zararlı diye duydum o yuzden sordum birazdan da gidip dal da rı ve kalamar kemiği alıcam marka tavsiyeniz varmıÜrün ile ilgili bilgim yok.
Kafesinde kalamar kemiği gaga taşı tahta tünek gibi bir çok sağlıklı aksesuar eklemeniz gerekli.
Forumda araştırdığınızda bu konu ile ilgili bir çok bilgi vardır.
cevaplarınız için teşekkürler burda sormamın sebebi petshoplara güven olmuyor satmak için en iyisi bu en iyisi şu diyorlar o yüzden ama quik marka düşünüyorum ya da vitakraftDirek kireçten yapılan ürün değil. Minerallerle yapılıyor. Sonuçta nalburdan almadınızDal darı ve kalamar kemiği doğal ürünlerdir marka önerisi yakın olan petshopcu zaten size tavsiye edicektir.
Ama versela laga yemi gayet iyidir her muhabbet kuşun severek yediği bir yemdir. Yem ile ilgili araştırma yaptığınızda sektörün en iyi yemlerinden biri olduğunu anlarsınız.
gittim dün versele veya vitakraft varmı dedim onlar en dandikleri canım bendeki açık yemler en kalitelisi bundan veriyim dedi baktım yemlere boyalı ekmekler vardı dibi simsiyahtı gülerek çıktım o yüzden sizlere danışıyorumUzun zamandır muhabbet kuşu besliyorum. Hemen hemen her marka yemi denedim. Kimini kuşlar sevmedi kustular ishal oldular vs kimi kurtlandı kalitesiz olduğundan. Çok uzun zamandır Versele-Laga muhabbet kuşu yemi kullanıyorum.. Haklısınız sormakta iyi ettiniz. Petshopçu elindeki markayı satma peşine düşüyor onun için elindeki yem en iyi yem oluveriyor. O yeme değil satacağı ürüne kar'ına bakıyor.