Ben ürüne kötü demedim zaten nature plan ile aynı fabrikadan çıkıyor ve ikiside benim gözlemim hemen hemen aynı kalite!Benim için biri Bosch markaysa diğeri Profilo(üretim teknolojileri aynı) ..Vitacraftın son aldığım serisin de sıkıntı olabilir ama bariz bir yapay koku aldım ve tohumların renkleri biraz cansız gibiydi.Sadece deneyimlediğim yemler hakkında bildiklerimi söyledim yanlış anlaşılmasın!Aynı fabrikadan çıkıyor diye aynı kalitede demek yanlış olur. Mercedesin A serisi de aynı fabrikadan çıkıyor SLS de. Arada dağlar kadar fark var. Önemli olan tohumların çeşidi, tazeliği ve kullanılan teknoloji. Tohum çeşit ve oranları bütün yemlerde üç aşağı beş yukarı aynı. Burada ön plana çıkan tazelik ve paketleme. Eski ithal Vitakraft ile yerli üretim arasında mutlaka önemli fark var ancak marka kalitesini koruyor. Ayrıca kimyasal bal kullanılma ihtimali yok, çünkü öyle olsaydı, açıldıktan kısa süre sonra bozulması gerekir. Yemin içindeki, az miktarda, nemden tamamen arındırılmış baldır.
Ben ürüne kötü demedim zaten nature plan ile aynı fabrikadan çıkıyor ve ikiside benim gözlemim hemen hemen aynı kalite!Benim için biri Bosch markaysa diğeri Profilo(üretim teknolojileri aynı) ..Vitacraftın son aldığım serisin de sıkıntı olabilir ama bariz bir yapay koku aldım ve tohumların renkleri biraz cansız gibiydi.Sadece deneyimlediğim yemler hakkında bildiklerimi söyledim yanlış anlaşılmasın!
İlk kullandığım yemdir ama Tropfit keşfetmemiş olsaydım ya nature plan yada vitacarft ile devam edecektim
gaga taşından ölmüş kara fatma parçası , mineral bloklarından ise bir kutudan 7-8 yetişkin güve çıktı Jungle almayınJungle Bird nasıl?
Üstad sizin de tavsiyeniz üzerine tropifit yem aldım ama benim mubiş 1 gün geçmesine rağmen kurcalayıp yemedi . Biraz daha ısrar etmeli miyim ? Yoksa istemesem de Vitakrafta mı döneyim ?bence tropifit iyi bir marka. tavsiye ederim.
Teşekkür ederim ÜstadKuşların ani yem değişimi biraz sancılı olmaktadır. Eski yemi ile karıştırarak verebilirsiniz fakat her gün eski yem karışım miktarını düşürün.
Hazır mama da Marka verir misiniz ?Ben her zaman hazır mama taraftarı olmuşumdur. Ama ev maması berilmez diye bir kaide yok tabiki. Size hangisi uygunsa onu kullanın.