modernmabuse
Paylaşımcı Üye
Ooo olmuş bu
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Buraya 1 çan eklesen hatta ilgisini ceksin diye birde ayna assan belki daha cabuk alisabilir gerekirse aynayi daha sonra cikarirsin.Arkadaşlar herkese cevapları için ayrı ayrı teşekkür ederim. bugün sakız efendi için babamdan telefon ile istediğim oyun alanı geldi saat 11:30 da elime ulaştığı için kendisi ile tanıştıramadım fakat çok mutlu olacağını düşünüyorum. Evdeki atık malzemelerden yaptı, sakız beğenir ise forumun diy kısmına ayrı bir konu açar hikayesini anlatırım.![]()
![]()
İlk önce sevinmistim simdi yine ilgisiz diyorsunuz gerci en oncelikli konumuz avize sanirim acikcasi ahmet bey kuslar yuksekte durmayi severler kendilerini guvende hissettikleri icin sahsen benim kuslarda perdenin kivrimli yerlerine girip orada yatarlar kartonpiyerde yarasa gibi asili dururlar acikcasi beni delirtiyorlardi ben kovaliyorum onlar geri geliyordu gorseniz benle oyunmu oynuyolardi yada alaymi ediyolardi anlamadim ama bir sure kovalamaca devam etti daha sonrada evi degistirmistik yeni evimizde bu sefer kapi ustunden inmez oldular bende en sonunda pes ettim onlari aciyorum kafalarina gore takiliyorlar arada aynalarinda takiliyolar kapi ustunde kur yapiyorlar bisey yersek cete gibi ustumuze cokuyorlar kusunuz daha cok yeni size ve alismasini beklemekten baska bir care goremiyorum sahsenbugün Cüneyt beyden aldığım tüyo ise yaradı, aynayı kullanarak oyun alanına kadar getirdim sonrasında aynayı bıraktım sakız da zincire çıktı.![]()
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:04 -->-> Daha önceki mesaj 15:03 --
Arkadaşlar sakizla 9. Günümüzü devirdik, kendisi hala oyun alanına ilgi gostermiyor, gün içinde kafesinden cikip avizede takılmak istiyor, avizede saatlerce vakit geçiriyor bu sırada gaga çatlatıyor tüylerini temizleyip arada bir otuyor yanı keyfi yerinde gorunuyor parmağımi uzattigimda geliyor fakat hemen tekrar avizeye dönüyor. Ancak avcuma alarak kafesine koyabiliyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?