Tabi teşekkür ederim @KcaOy maşallaharkadaş mı geldi bizim pastele. Cere kısmını daha net çeker misin flassiz gün ışığında
Dişi bir kuşturEkli dosyayı görüntüle 39971
Kuşumun cinsiyeti nedir
Teşekkür ederimBüyük ihtimal erkek . ama siz yinede diğer arkadaşların fikrini alın . acemiyim![]()
Yeni geldiyse ortam farklı geldiği için.@Kca birde şu an kafes tellerine çıkmış öyle bekliyor neden olabilir
Peki cisiyeti ve kaç aylık veya kaç yaşında tahminde bulunabilirmisiniz @albinom22Yeni geldiyse ortam farklı geldiği için.
Çok teşekkür ederim endişem biraz daha geçti biraz ishali var gibiydi şu an biraz daha düzeldi ☺☺daha yavru olduğunu söyleyebilirim . Bende ilk kuşumu aldığımda herşeyini merak ediyordummerak etme sıkıntı yok ilk geldiğinde yem yemeyebilir su içmeyebilir . ötmeyebilir . falan bunlar normal şeyler endişelenmene gerek yok
![]()
Teşekkür ederim @Hayvansever03Tatlı dişi bir kuş![]()
@Kca şu an kavga yok benim pastel sanırım erkek gidip başını gagasıyla kaşıdı tatlı bir şekilde ağzına yem kusmak istiyor pastel ilk başta izin vermedi aonra bir kere izin verdi benim pastel erkek mi ☺Kardes gibiler ikisi deyavru daha 1 2 ay anca bence dişi son attığın fotograflardaki kuş. Pembe ceresi olan pastel zaten heralde? Karistirmiyorum değil mi.
İshal olabilir birkaç gün strestendir bu da çok bebek korkmustur ondan tellere tutunmustur sonuçta bir sürü kuşun arasından geliyor. Araları nasıl?
cevaplar verilmişPeki cisiyeti ve kaç aylık veya kaç yaşında tahminde bulunabilirmisiniz @albinom22
Düzeltme yaptım mesajda cunku kuşları karistirmisim bakarken çok benziyorlar@Kca şu an kavga yok benim pastel sanırım erkek gidip başını gagasıyla kaşıdı tatlı bir şekilde ağzına yem kusmak istiyor pastel ilk başta izin vermedi aonra bir kere izin verdi benim pastel erkek mi ☺
Rica ederimTeşekkür ederim @Hayvansever03
Yok ben pasteli çekmedim burada pastel in cinsiyetini kimse yazmadı bir bakarmısın @KcaDüzeltme yaptım mesajda cunku kuşları karistirmisim bakarken çok benziyorlarvalla senin pastele bir türlü karar veremedim ben hadi hayırlısı inşallah erkektir
![]()