Merhaba ilk önce kuşlarınızın birinin dişi diğerinin erkek olduğundan emin olmalısınız duruma göre bu yumurta kızgınlık yumurtasıda olabilir normal kuluçka yumurtasıda tabi bunun evreleri var ilk önce cinsiyetden emin olmalısınızMerhabalar kuşum kizginlik yumurtası bıraktı galiba yeni yuva aldım yumurtayı içine koydum içine 1 saat fln biraz zorla koydum sonra kendi girdi hangisi dışı erkek Bilemiyorum nasil bu yumurtaya yapmadığından dolayı bakabilirim
İsterseniz söyle fotoğrafta atayım pek anlayamadım amaMerhaba ilk önce kuşlarınızın birinin dişi diğerinin erkek olduğundan emin olmalısınız duruma göre bu yumurta kızgınlık yumurtasıda olabilir normal kuluçka yumurtasıda tabi bunun evreleri var ilk önce cinsiyetden emin olmalısınız
2 side dışı kizismiş yumurtaya yatmıyor 2 side sadece yuvaya girip çıkıyorlar yumurtada biseyler var nasıl yumurtayı sıcak tutup yaşatırımMerhaba ilk önce kuşlarınızın birinin dişi diğerinin erkek olduğundan emin olmalısınız duruma göre bu yumurta kızgınlık yumurtasıda olabilir normal kuluçka yumurtasıda tabi bunun evreleri var ilk önce cinsiyetden emin olmalısınız
Atın tabi fotoğraf bakalımİsterseniz söyle fotoğrafta atayım pek anlayamadım ama
Fotoğraf atmadınız ikiside dişi diyorsunuz2 side dışı kizismiş yumurtaya yatmıyor 2 side sadece yuvaya girip çıkıyorlar yumurtada biseyler var nasıl yumurtayı sıcak tutup yaşatırım
Fotoğraf yollaFotoğraf atmadınız ikiside dişi diyorsunuz
2 dişiden dolu bir yumurta alabileceğinizi düşünmeyin lütfen
Fotoğraf büyük diyor yolanmiyor bana Instagram üzerinden ulaşabilirim yani size öyle atabilirimFotoğraf atmadınız ikiside dişi diyorsunuz
2 dişiden dolu bir yumurta alabileceğinizi düşünmeyin lütfen