Karadeniz Pet

Kafese karga saldırısı

  • Konbuyu başlatan Furkan ÇETİN
  • Başlangıç tarihi
F

Furkan ÇETİN

Guest
Arkadaşlar ben balkona salma yapmayı düşünüyorum bunu tanıdığıma sordum dikkat et karga kapmasın kuşları dedi. Böyle bir şey mümkün mü ?
 
Arkadaşlar ben balkona salma yapmayı düşünüyorum bunu tanıdığıma sordum dikkat et karga kapmasın kuşları dedi. Böyle bir şey mümkün mü ?

Mümkündür Muhabbet kuşları dikkat çekici renkleri olduğu için karga güvercin hatta serçe bile muhabbet kuşuna saldırır balkona katıyorum bazen ama yanında durmama rağmen içim rahat etmiyor bi sefer eski evimizde camlı balkon vardı karganın biri bam diye cama girmişti :) arada cam olmasa kim bilir ne olurdu
 
Aynen bizim komşuda balkona koymuş karga saldırmış kuş telef. Kafesin içerisinde korkudan sağa sola çarpmaktan ölmüş kuş.
 
evet ozelikle muhabbet kuslarinin renkleri dikkat cekicidir otusleri gargalari ve serceleri cker sercelerin zarar verdigini gormedim onlar sadece yemek derdindedirler onlar icin balkona her yaz ve ilk bahar serce yemi asiyorum. gargalarsa kafese saldirir kusu yem olarak gorur kus korkudan hayatini kaybeder. balkona koyacaginiz vakit yaninda mutlaka biri olmali. veya balkonunuza balikci aglari gibi ortuler sermekdir oraya serce haric hic bir kus giremez. :)
 
Benim kuşlarımı çatıya çıkardım dışarıyı gören bi nokta inan camın önüne hem martı hem güvercin hemde kargalar geliyo ara ara bence asla salma balkona.
 
Yorumlar için sağ olun, o zaman risk almaya gerek yok .
 
Geri
Üst