Yok sadece dun cikan en kucuk yavruyu beslemiyorlar diyerlerinin kursaklari hep dolu . Ben nasil besliyecem ne verecem hic bilmiyorum bilgilendirirseniz cok sevinirimTamamen yavrulari beslemeyi biraktilarsa siz beslemek zorundasiniz goz gore gore olume terkedemezsiniz.
Abecim burda bi mama markasi vermis onu verin diyor bn simdi gidip o mamayi bulamam ve yavru su anda ac ve biseyler yemeye ihtiyaci var baska ne verebilirim ve nasil vermem gerekiyor elimdede hic bi sekilde bi aparat felan yok ne yapmami tavsiye ediyorsunuzhttp://www.muhabbetkusu.com.tr/thre...en-itibaren-elle-besleme-semih-gorcuer.30281/ gayet guzel bir aciklama bu isi profesyonel yapan birisi. Benim diyecegim yavru icin tam 1 gun bekleyin sonra elle beslemeye baslayin. Umarim tuylu tuylu guzel birsey olur buyurde
Abecim burda bi mama markasi vermis onu verin diyor bn simdi gidip o mamayi bulamam ve yavru su anda ac ve biseyler yemeye ihtiyaci var baska ne verebilirim ve nasil vermem gerekiyor elimdede hic bi sekilde bi aparat felan yok ne yapmami tavsiye ediyorsunuz
eczane bulmam biraz zor olabilir kibrit copu ile beslesem oaz mi acaba
Nöbetçi eczane bulup 25 kuruşa enjektör alın. Sıcak su da haşlanmış yumurta, mısır ununu iyice ezin ve yedirin...
Saolun tesekkur ettim sizedeInternetten mama tariflerine bakın kibrit copunun arka kismiyla verebilirsiniz . kuru bebek maması verende var yumurta sarisi verende var(sulandirarak) bunlari karistirip verende var bi arastirin yada baskasinin yazmasini bekleyin.
Az once yavruyu aldim biraz bebe biskuvisini alip ilik suyla islattiktan sora kibrit copu ile vermeye calistim ama nafile ne yapsamda yediremedim kusa . Ne yapacam hic bilmiyorum . Tavsiye edebilecegin baska bisey yokmu yaNe demek birazcık bisle yardımcı olabildiysem ne mutlu yeterki yaşasınlar
Yavru yasiyor ama su anda cok bitkin beslediklerini disunmuyorum ve bu aksam onlari bulmam imkansiz gibi bisey baska bi sekilde beslemenin herhangi bi yolu yokmudur acabaHero baby nin kavonoz mamaları var. Şimdilik onu kullanabilirsiniz. Onu da bulamazsanız nişasta,mısır unu nu sulandırarak verin. Bunu uzun süre vermeyin.Elle besleme maması temin edene kadar geçici çözümler bunlar. Ama bunları vermek için şırınga ve hortum bulmanız gerekecek.
Top inesinin ucundaki demir boruyu degisik farkli bi siringaya monte ettim onunla besliyebilirmiyim acaba ? Ve tam olarak mama ne verecem nasil verecemBenim bildiğim yok malesef.
Tamm deniyecwmde yavrunun agzini nasil acacam onu bilmiyorum yavru daha cok kucuk zarar vermekten korkuyorumAparat nasıl birşey oldu anlamadım umarım işe yarar. Yumurta haşlayıp sarısını ezip suyla mama kıvamına getirebilirsiniz şimdilik.