Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
Evet demekki yem kırmayı öğrenmemiş daha. Yumurta haşlayıp vermeyi deneyin.
Peki hocam probiyotik olarak neyi öneriyorsunuz ve kullanımı kutu içeriğinde yazar mı malum bu benim ilk kusum sayılır cocukluktakiler zaten Allaha emanet bakilmisEvdeki Malzemelerle Yapılacak Acil Durum MamasıKuşlarımız ağır hastalandığı zaman yemeden içmeden kesilirler. Ve tehlikeli açlık durumu ortaya çıkar.Evde hazır paket elle besleme maması da yoksa acil durum maması dediğimiz mama verilerek açlık durumu telafi edilebilir.
Normalde unlu ürünler kuşlara verilmemelidir, sadece acil duruma mahsus verilebilir.
1 adet yumurtayı haşlamak için cezveye koyalım,kaynamaya başladıktan sonra 10 dakika süre tutalım 10 dakika kaynamalı. Haşlama gerçekleştikten sonra yumurtanın...
- BeautiBird
- acil durum kuş maması acil durum maması evdeki malzemelerle yapılacak acil durum maması hasta kuşa mama tarifi hasta kuşa ne verilir kursaktan besleme maması kuş elle besleme maması kus maması kuşum yemek yemiyor yumurta maması
- Cevaplar: 3
- Forum: Muhabbet Kuşu Bakımı ve Beslenmesi
Hocalarım son durum budur ince uzun seyleri parazite benzettim ben ama bilmiyorum tabi .. Ve kşam oldu Nilverm olan suyu alacak miyiz simdi ne yapmak gerekiyor akşama kadar içsin demiştiniz. Birde probiyotik tavsiyesi alabilir miyim sizler ne kullanıyorsunuz biliyorum çok oldum ama alır almaz kusta sorun olduğundan böyle rahatsız ettim. Tekrar tekrar tesekkurler
Simdi videosunu da cekerim ama ben aksam hava kararinca eve giriyorum normalde de uykusu gelmis olursa yanlis anlasilir bu sefer hepimiz gibi onunda uyku saati geliyor olabilir. Söyle soyleyeyim gunduzleri esimin dedigine gore çok faalmis karsi komsumuzda da var bi cift onlara karsilik verip ordan oraya tirmaniyormus falan bayağı bi hareketli imis kisacasi ama ben ne zaman gorsem uykulu oluyor dogal bi uyku da olabilir bilemiyorum ben yine de uyumasini da cekeyim