Beyaz sulu dışkı

Evet demekki yem kırmayı öğrenmemiş daha. Yumurta haşlayıp vermeyi deneyin.

Peki hocam probiyotik olarak neyi öneriyorsunuz ve kullanımı kutu içeriğinde yazar mı malum bu benim ilk kusum sayılır cocukluktakiler zaten Allaha emanet bakilmis

Hocalarım son durum budur ince uzun seyleri parazite benzettim ben ama bilmiyorum tabi .. Ve kşam oldu Nilverm olan suyu alacak miyiz simdi ne yapmak gerekiyor akşama kadar içsin demiştiniz. Birde probiyotik tavsiyesi alabilir miyim sizler ne kullanıyorsunuz biliyorum çok oldum ama alır almaz kusta sorun olduğundan böyle rahatsız ettim. Tekrar tekrar tesekkurler

Hocalarım son durum budur ince uzun seyleri parazite benzettim ben ama bilmiyorum tabi .. Ve kşam oldu Nilverm olan suyu alacak miyiz simdi ne yapmak gerekiyor akşama kadar içsin demiştiniz. Birde probiyotik tavsiyesi alabilir miyim sizler ne kullanıyorsunuz biliyorum çok oldum ama alır almaz kusta sorun olduğundan böyle rahatsız ettim. Tekrar tekrar tesekkurler

İnce uzun şeylerde dışkı parazit değil. Parazitler gözle görülmeyecek kadar küçüktür. Tabi güvercinlerde yada tavuklarda gözlede farkedilir ama muhabbetlerde gözle görülmez. Nilvermli suyu alabilirsiniz bir günlük kullanım yeterli. Probiyotik olarak versele laga probi-zyme tavsiye ederim.Kuşa dal darı aldınız mı? Almadıysanız mutlaka alın yem kırmaya daha kolay alışır. Kuşun son durumu nasıl enerjisi geldimi? Kısa bir videosunu YouTube a yükleyip linkini atarsanız kontrol edelim...

Simdi videosunu da cekerim ama ben aksam hava kararinca eve giriyorum normalde de uykusu gelmis olursa yanlis anlasilir bu sefer hepimiz gibi onunda uyku saati geliyor olabilir. Söyle soyleyeyim gunduzleri esimin dedigine gore çok faalmis karsi komsumuzda da var bi cift onlara karsilik verip ordan oraya tirmaniyormus falan bayağı bi hareketli imis kisacasi ama ben ne zaman gorsem uykulu oluyor dogal bi uyku da olabilir bilemiyorum ben yine de uyumasini da cekeyim

Simdi videosunu da cekerim ama ben aksam hava kararinca eve giriyorum normalde de uykusu gelmis olursa yanlis anlasilir bu sefer hepimiz gibi onunda uyku saati geliyor olabilir. Söyle soyleyeyim gunduzleri esimin dedigine gore çok faalmis karsi komsumuzda da var bi cift onlara karsilik verip ordan oraya tirmaniyormus falan bayağı bi hareketli imis kisacasi ama ben ne zaman gorsem uykulu oluyor dogal bi uyku da olabilir bilemiyorum ben yine de uyumasini da cekeyim

Tamam gündüz çekip atarsınız. Enerjisi yerindeyse problem yok. Yem olarak size gardenmix tavsiye ederim. Taze tozsuz sindirimi kolay ve taneleri ufaktır biraz. Buda kuşların yemesini kolaylaştırır. Yıllardır kullanırım güzel bir yem. Multivitamin olarak nekton s yada versele laga omnivit öneririm. Grpetürünleri sitesinden bölünmüş olarak bulabilirsiniz. Yada akyolkardeşler ve petmarketburada sitelerinden tam kutu alabilirsiniz pahalı gelmezse..

Uyku hali bu hocalarım uyku olayini tam bilemiyorum dediğim gibi gündüz hatta nesesi yerinde diyor eşim Insallah ben abartıyorumdur petshoplar biliyorsunuz 7.5 - 8 gibi kapanır yani kuslar uykuya geçer benim cektigim videolar 22.00 gibi oluyor maalesef 🙂

Eğer gündüz canlı ve hareketliyse sorun yok demektir

Biraz uykulu görünüyor muhtemelen geç saat olduğu için. Birde kuş yeni ortama gelmiş adapte olmasıda bir haftayı geçer. Bunun dışında kuşta ben hastalık olduğunu düşünmüyorum. Yinede takip etmekte fayda var. Eğer sürekli uyuklama kabarıklık iştahsızlık kusma yada kusma hareketi gözlemlerseniz yazın. Gündüzde bir video atın bakalım tekrar...

Geri