Cereyan

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan uzgunum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

uzgunum

Yeni Üye
İyi aksamlar.

3 yasinda bir muhabbet kusum var ve bugun ilk kez bulundugu odanin penceresi acikken yan odanin da penceresi acik ( tam acik degil cok az bi aciklik varmis ve önünde tül+perde var) kalmis. Rüzgar yoktu ve hava cok sicakti.

Su an cok üzgünüm, 1 saat gecti uzerinden simdilik iyi gorunuyor ama icim icimi yiyor.

Bir sorun olur mu,tecrübeli,bilgili birilerinden iyi seyler duymak istiyorum sanirim.

İyi aksamlar.

3 yasinda bir muhabbet kusum var ve bugun ilk kez bulundugu odanin penceresi acikken yan odanin da penceresi acik ( tam acik degil cok az bi aciklik varmis ve önünde tül+perde var) kalmis. Rüzgar yoktu ve hava cok sicakti.

Su an cok üzgünüm, 1 saat gecti uzerinden simdilik iyi gorunuyor ama icim icimi yiyor.

Bir sorun olur mu,tecrübeli,bilgili birilerinden iyi seyler duymak istiyorum sanirim.
Süreci takip edin,halsizlik,kabarma gibi hastalık belirtileri gösterince yazarsınız...Öyle olmasada suyuna 4 5 damla limon damlatın...

LG-M250 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Süreci takip edin,halsizlik,kabarma gibi hastalık belirtileri gösterince yazarsınız...Öyle olmasada suyuna 4 5 damla limon damlatın...

LG-M250 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tesekkürler.

Yazma sebebim bu kadar akımdan etkilenip etkilenmeyecegini merak etmemdi. Daha önce hic boyle bir sey yasanmamisti cunku,endiselendim.

Çok sık hapşırmaya başlarsa sarımsak kürü yapın ben bununla kurtarmıştım kuşumu tehlikeli çünkü

Çok sık hapşırmaya başlarsa sarımsak kürü yapın ben bununla kurtarmıştım kuşumu tehlikeli çünkü

Tesekkürler.

Nasıl yapiyorsunuz sarımsak kürünü?

Hicbir sorunu yok, hapsirma,kabarma,uyuklama,keyifsizlik yok yemek yeyip su iciyor. Keyifli konuşup,ötüyor, etkilenseydi simdiye kadar belirti gosterirdi sanırım.

1-2 gün içinde hastalık belirtisi göstermezse sıkıntı olmaz

Geri