Erkek ortama alışsın kafesine alışsın düzelir bi müddet ayrı tutun birbirlerine öyle alışsınlar sonra atarsınız aynı kafese
Bir de aralarında 2 yaş fark var bir sıkıntı oluşturur muErkek ortama alışsın kafesine alışsın düzelir bi müddet ayrı tutun birbirlerine öyle alışsınlar sonra atarsınız aynı kafese
Bir de aralarında 2 yaş fark var bir sıkıntı oluşturur mu
Evet ikisi de erişkin dişi 1 yaşında erkek 3 yaşında erkek sürekli hareketsiz isteksiz duruyor yaştan dolayı mı acaba dedimİkiside erişkin kuşlar erkek büyük sanırım.Yaş kaynaklı Sorun yaşamazsınız.
Evet ikisi de erişkin dişi 1 yaşında erkek 3 yaşında erkek sürekli hareketsiz isteksiz duruyor yaştan dolayı mı acaba dedim
TeşekkürlerOrtama alışsın biraz yeni geldiği için olabilir.
Erkek ayak atmaya başladı mı üretim makinası olur
Arkadaşlar dişi kuş erkeğin yanına gidip gidip gagasıyla gagasına dokunuyor ağzına yem kusmaya çalışıyor ama erkek yanına gelince vuruyor dişiye arada bir sizce bunlar eş tutar mı yorumlarınız için teşekkürler
Peki eşini değiştirmem gerektiğini ne zaman ve nasıl anlayabilirimTüyleri yolacak, kanatacak kadar kavga yoksa, birbirlerine yem kusuyor, kur yapıyor, zarar vermiyorlarsa bekletin zamanla eş tutarlar.
Aldığım gibi eş tutsunlar hemen çiftleşsinler yavru versinler durumu kolay olmuyor. Daha öncede belirtmiştim kuş yeni gelmiş ortama, size ve eşine alışması lazım.
Yuvaları şimdi takmam gerekiyor mu yoksa biraz daha mi beklemeliyimErkek maşallah baskın sert görünüyor kuşlara bırakın gerisini kizisinca yavrular gelecek inşallah
Tak sen dişi yuvaliga girip çıkmaya başladı mı olay biterYuvaları şimdi takmam gerekiyor mu yoksa biraz daha mi beklemeliyim
Yuvaları şimdi takmam gerekiyor mu yoksa biraz daha mi beklemeliyim
Anladım teşekkür ederim bir de kafesin salonun bir köşesinde durmasının bir zararı olur mu acabaTak sen dişi yuvaliga girip çıkmaya başladı mı olay biter
Teşekkür ederimYuvalığı takın tabiki yuvalık olmadan dişi kendini hazır hissetmeyip çiftleşmeyebilir.
Bu kuşa bağlı çok ses gürültü varsa zor. Benim kuşlar oturma odasında ürüyor dert etmiyor ama kuşların huylarına belli olmaz. Yerden 1.5 2mt yüksek biyere koy fazla oynama sadece yem su ver çekil gerisini kuşlar halleder.Anladım teşekkür ederim bir de kafesin salonun bir köşesinde durmasının bir zararı olur mu acaba