Çağlarr
Yeni Üye
Mantar hastalığı. İhmaliniz olabilir de olmayabilir de. Ne zamandır sizde ?
Yaklaşık bir ay oldu alalı. Aldığımda da 1 aylık olduğunu söylemişlerdi.
Mantar hastalığı. İhmaliniz olabilir de olmayabilir de. Ne zamandır sizde ?
Hastalığın nerdeyse son evresi. Bu durumda kurtarırsak başarı.
Yem yiyor mu hocam ?
Yemliğini kontrol edin. Yiyor mu yoksa soyup atıyor mu ? Veya yem kırıntıları veya tozu var mı ?
Sirke de yok mu ? Varsa bir damla sirke damlatın ağzına.
Yiyorsa iyi. Biraz daha vakti var demektir.
Limon alıp damlatmakla iş bitmiyor hocam. Biran önce ilacı temin edin. Limon sadece biraz zaman kazandırır.Abi işin açığı evi otel gibi kullanıyorum, bekarım okuldan sonra hazır yemek ye o yüzden evde malzeme pek bulundurmuyorum
Bence mantar var aynısı benim başıma geldi tepkileri çok sık kafesin dibinde kağıdı kemirme dıskı degişimi. Zaten kuşlar hastalıklarını belli etmezler. Benin başıma şu belirtiler geldi çok sık kafes dibinde dolaşma tabii ben anlamamıştım ilk, yavaş yavaş uçma sorunu, halsizlik ve tünekde sabit duramama, yem kusma ve sonuç ölüm benim ki anlık oldu 1 gün bile değil. Geçmiş olsun bir an önce tedaviye başlayın ve dikkat edin.
Limon alıp damlatmakla iş bitmiyor hocam. Biran önce ilacı temin edin. Limon sadece biraz zaman kazandırır.
Her kustuğunda bir damla daha damlatın. Kusması iyidir kötü değil. Kursağındaki Mantar enfeksiyonunu atıyor. Siz 3 saatte bir damlatmaya devam edin. Limon damlattıkça midesi bulanır daha da kötü olur ama olsun. Siz devam edin. İlaç gelene kadar. Yarım suluğa da 10 damla limon damlatın her 6 saatte bir taze su hazırlayın.
Solunum yolunu ve boğazına da sıçramış mantar.
Solunum yolunu ve boğazına da sıçramış mantar.