Ayak atmayı eskiden yapıyordu ama 2-3 aydır kesti. Melodili ötüş, dişiye vurma ve kafa sallama var ama dişi kızışmadığı için karşılık vermiyor, ne bulursa kurlaşıyor gariban özellikle parmaklarımla2. sorunuz iç için erkeği atabilir misiniz? Dişiye ayak atma, melodili ötüş, dişinin gagasına vurup kafa sallama gibi belirtiler var ise kızışmıştır muhtemelen![]()
Takip ediyorum, 3-4 gün öncesine kadar böyle bir dışkılama gözlemlemiyordum. B vitaminli suyu fazla içmişti geçen ondan olabilir mi acabaDışkıda ciddi renk bırakma durumu yok takip ediniz renk daha koyu sarı yada daha koyu yeşil tonlarda olursa atın bakalım şuan için normal diyebiliriz.
Takviyelerin fazla kullanılması dışkıda anormal renk görülmesine sebep olabilir.Takip ediyorum, 3-4 gün öncesine kadar böyle bir dışkılama gözlemlemiyordum. B vitaminli suyu fazla içmişti geçen ondan olabilir mi acaba
Oran olarak her zamanki gibi koymuştum ama bu sefer çok içtiTakviyelerin fazla kullanılması dışkıda anormal renk görülmesine sebep olabilir.