Nedenini bilenler cevap yazabilirlermi
Pek anlamamışsın galiba odaya her geldiğimde yemliğin önünde yani durmuyorKebap yiyecek hali yokua hocam
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sen yemesinden şikayetçisin benimkisi hiç yemiyor be kardeşimPek anlamamışsın galiba odaya her geldiğimde yemliğin önünde yani durmuyor
Benimkindemi sıkıntı var acabasen yemesinden şikayetçisin benimkisi hiç yemiyor be kardeşim(
Maşallah, kuşunuz bayağı bi iştahlı demek ki. Fazla yem tüketimi bir sorun teşkil etmez, tabi gün içerisinde en az 2 saat uçurursanız![]()
Ne yemesini bekliyorsun acaba normal birşey konu kapandı![]()
Şaka amaclı yaptım onu hocam benAlıntı";
"Ne yemesini bekliyorsun acaba normal birşey konu kapandı"
Konu kilitleme, kapatma, değiştirme, silme işlemleri sadece forum yöneticileri tarafından yapılmaktadır. Üyeleri yanıltıcı yorum yapmayınız yorumuzu siliyorum tekrarı halinde uyarı alacaksınız.
Nedenini bilenler cevap yazabilirlermi
Kuşlar şu zamanda çiftleşmek için uygunmudurMuhabbet kuşları tüy döneminde gereğinden fazla yem tüketebilir.
Şu zaman derkenKuşlar şu zamanda çiftleşmek için uygunmudur
Ben fazla bilgili değilim muhabbet kuşlarıyla ilgili dönemleri oluyormuş sanırsam ondan bahsediyorumŞu zaman derken
Tüy döneminde çiftleştirme doğru değildir, tavsiyem havalar soğumaya başlıyor kuşların tüyü girmesi muhtemel, tüy dönemi bitince eşe atılması sağlıklı olur.Kuşlar şu zamanda çiftleşmek için uygunmudur
Kızıştıkları zaman çiftleşirler iki kuş da yaklaşık 6 ay ve 8 aydan büyük olması gerekirBen fazla bilgili değilim muhabbet kuşlarıyla ilgili dönemleri oluyormuş sanırsam ondan bahsediyorum
Kuşların kızgın ama eş tutmuşlarmı emin değilim dişiyi yeni aldık 1 2 ay oldu ama kaç aylık olduğunu bilmiyorumTüy döneminde çiftleştirme doğru değildir, tavsiyem havalar soğumaya başlıyor kuşların tüyü girmesi muhtemel, tüy dönemi bitince eşe atılması sağlıklı olur.
Kızgınlar ama dişinin kaç aylık olduğunu bilmiyorumKızıştıkları zaman çiftleşirler iki kuş da yaklaşık 6 ay ve 8 aydan büyük olması gerekir
Fotoğrafını paylaşın tahminde bulunalimKızgınlar ama dişinin kaç aylık olduğunu bilmiyorum
Kızgınlar ama dişinin kaç aylık olduğunu bilmiyorum