yuvalıklarda 3 er tane delik var ve çok büyük yuvalıklar ilgimi çekdi
Büyük ihtimalle içten ayrıdır veya içteki bölmelerin yükseltileri fazladır.
ustam bunlar o kadar profesyonellerdirki yuvalık takmasalar yine yavru alırlaradamlar bu işi biliyo
O konuda çok haklısınız işte![]()
Yalnız gerçekten irilikler çok güzel. Bunların Showlarını düşünemiyorum güvercin gibi yaparlar kuşları eminim. Yarın öbür gün etle de beslerler bunları![]()
VALLA ustam işini hakkıyla yaparsan her zaman başarıya ulaşırsın bizim buralarda üretimhaneler pislikden ölüyo bu adamlar mamayı felan o biçim veriyolardır bu kuşların 1çifti en az 1000tldir
Orası öyle. Allah Müslüman gavur ayırmıyor çalışana yapana veriyor.
ya bizim burda petshopda adam gidiyo çevre illerden kuşu topluyo getiriyo 10tl karına satıyoayda kazandığı para cebindeki sigara parasını bile çıkarmıyo ama yinede ben üreteyim ben kazanayım düşüncesi yok ögün petshopa girdim ustam adamın kafesinin tabanı dışkıdan geçilmiyo
Orası öyle. Allah Müslüman gavur ayırmıyor çalışana yapana veriyor.
Şimdi bu görüntüleri gördükten sonra kazım abiye laf atmazmıyım ben...Ah kazım abi vah kazım abi hazır getirip sattın kazım abi.Hiç üreteyim demedin getirdiğin kuşların bakımını yapamadın çoğunu öldürdün hesabı sorulmaz mı zanettin kazım abi.15 lira edecek bir malzemeyi 30 liraya satmaya kalmadın mı çoğumuzu kerizlemedin mi ayıp ettin hesabı sorulmaz mı zanettin kazım abi..Şimdi nerdesin iflas ettin nerelerdesin alacaklılar peşinde hiç görünmezsin ah kazım abi vah kazım abi şu Hubert Jansen dayımızı gör de utan kazım abi...![]()