Ishal

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kullanci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kuşta bir duruş bozukluğu var eğer yumurta yoksa. Tekrar video paylaşır mısınız kuşu hem karşıdan hem yandan gören bir video olsun. Kuş siz3 geldiğinden beri ayağı o şekilde ayrık mı duruyordu sonradan mı oldu ?

Kuşlar 1 seneye yakın süredir bizle yaşıyorlar. Yaşlarını bilmiyorum ama bebek değillerdi, evet geldiginde de ayakları öyleydi, röntgende vucudunun yaklaşık 3/4 ünde kemiklerin içi boş gözüküyordu yani tam nasıl anlatabilirim bilmiyorum. Kalsiyumu çok eksik dendi. Veteriner hekim de cok mu yumurtladı diye sordu ancak bizleyken iki dişi kuşum da hic yumurtlamadı sebebini bilmiyorum. Normal duruşu bu şekilde ama bicok zaman diger videodaki gibi de duruyor.

Bir de tahta tünek mi kullanmak gerekli forum okurken öyle gördüm de, petşoplardan herhangi bir tahta tünek mi almam gerekli

D vitaminsiz kalsiyumun, magnezyumsuz D vitaminin anlamı olmaz. Özellikle bu üç mineral takviyesi yapılmalı. Yani multi mineral ve multi vitamin takviyesi yapın. Ayrıca enzim içerikli bir probiyotik kullanın. Ve kilo vermesi için de Carnisspeed kullanabilirsiniz.

D vitaminsiz kalsiyumun, magnezyumsuz D vitaminin anlamı olmaz. Özellikle bu üç mineral takviyesi yapılmalı. Yani multi mineral ve multi vitamin takviyesi yapın. Ayrıca enzim içerikli bir probiyotik kullanın. Ve kilo vermesi için de Carnisspeed kullanabilirsiniz.
MDC kalsiyum günde bir damla veriyorum icerisinde d vitamini kalsiyum çinko magnezyum var. Sularına kattığım vitamin de cocuk surubu ama bana soyledigi birkac seçenekten birini almistim icinde b vitamini yokmuş ve kuşum zannediyorum ki tüy dökümünde başının üstünde yeni tüy baslangıcı gibi yerler de var. Multivitamin mi öneriyorsunuz tüy dökümü için

Kilolu kuşum icin de avicare L carnitin ve devedikeni extresi günde bir damla veriyorum

İçinde B vitamini olmayan vitamine multi vitamin diyemeyiz. B kompleks vitanini içeren ve diğer vitaminleri de içeren bir ürün tavsiye ediyorum.

Merhaba mümkünse marka tavsiyesi yapabilir misiniz çünkü bilmiyorum. Bir de probiacti bird sipariş edecegim ama kendi sitesini bulamadım trendyol hepsiburada gibi siteler de güvenilir midir acaba, güvenilir temin edebilecegim bir yer var mı

Son düzenleme:
Merhaba mümkünse marka tavsiyesi yapabilir misiniz çünkü bilmiyorum
Versele laga omnivit ya da mutavit olur mu acaba? Diğer kuşumla aynı suluktan içiyorlar o nadiren tüy döküyor. Omnivit kullanimi icin haftada bir yazıyor, mutavit icin her gün. Oradaki kullanıma gore mi yapmalıyım?
Bir de probiyotik olarak prozim plus gördüm siz başka birine önermişsiniz, tabi durumu daha farklıydı. Onu daha güvenilir bir siteden alabilirim, uygun olur mu benim kuşum için? Dışkısı biraz küçüldü, iki kuşumun da dışkısı peçeteye renk bırakıyor, ama bu ishal olan kuşumun dışkısı daha normal dışıydı diger kusumun da biraz cıvık ve yeşilimsi sadece. ortak suluklarında kullanma sıklığını nasil yapmalıyım ? Yardımlarınız icin gercekten cok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Kusura bakmayın bana da prozim plus yazmişsınız görmemişim şimdi farkettim. Prozim plus icin kac gun arayla kullanmalıyım söylerseniz cok sevinirim.

Kusura bakmayın bana da prozim plus yazmişsınız görmemişim şimdi farkettim. Prozim plus icin kac gun arayla kullanmalıyım söylerseniz cok sevinirim.
Prozim plus alacaksanız eğer almışken tek kargo ödemek adına yanında vitabol da alın. Çok geniş içerikli bir multi vitamindir. Mineraller ve amino asitler de içerir. İkisini birden sipariş edin derim ben. Ama diğer yazdıklarınız da kötü değil. Herhangi birini Tercih etmeniz durumunda yanlış yapmış olmazsınız. Ama açık almak her zaman risklidir. Belki sorunsuz gelir ama kesin değil işte.

Prozim plus alacaksanız eğer almışken tek kargo ödemek adına yanında vitabol da alın. Çok geniş içerikli bir multi vitamindir. Mineraller ve amino asitler de içerir. İkisini birden sipariş edin derim ben. Ama diğer yazdıklarınız da kötü değil. Herhangi birini Tercih etmeniz durumunda yanlış yapmış olmazsınız. Ama açık almak her zaman risklidir. Belki sorunsuz gelir ama kesin değil işte.
Tamamdır Vitabol ve prozim plus sipariş ediyorum. Yardımlarınız için çok teşekkürler. Son olarak multimineral tavsiyeniz var mı acaba? Ben çocuk şurubunu( MDC kalsiyum)1 damla olarak veriyorum icerigi dedigim gibi kalsiyum magnezyum çinko d vitamini ama sadece kalsiyum eksikligi olan kuşuma veriyorum ağızdan. Sizin başka bir tavsiyeniz varsa onu dikkate alayım. 2 kuşum için veya sadece eksikliği olan için. Bu vitabol ile beraber yine her gün mdc kalsiyum versem zararı olur mu diye düşündüm de, sıklığını azaltsam mı

Son düzenleme:
Bir de kilolu kuşuma avicare l carnitin ve devedikeni extresi kullanıyorum ama uçmamakta çok ısrarcı. Yani meslea avizeye çıkıyor ben elimle dokunuyorum anca o zaman ucuyor. Ya da elime alacağımı düşünürse ucuyor ama korkutmak da istemiyorum ne yapacağımı bilemiyorum. Bu kullandığım ilaclar ise yarayan şeyler midir ya da bunlarla beraber/ bunları bırakıp yapabilecegim bir sey var mı carnispeed önermiştiniz ama sanırım Avicare l carnitine ile benzer işlevdeler

Tamamdır Vitabol ve prozim plus sipariş ediyorum. Yardımlarınız için çok teşekkürler. Son olarak multimineral tavsiyeniz var mı acaba? Ben çocuk şurubunu( MDC kalsiyum)1 damla olarak veriyorum icerigi dedigim gibi kalsiyum magnezyum çinko d vitamini ama sadece kalsiyum eksikligi olan kuşuma veriyorum ağızdan. Sizin başka bir tavsiyeniz varsa onu dikkate alayım. 2 kuşum için veya sadece eksikliği olan için. Bu vitabol ile beraber yine her gün mdc kalsiyum versem zararı olur mu diye düşündüm de, sıklığını azaltsam mı
Mineral olarak şimdilik kullandığınız ürün yeyerli sayılır. Bitmeye yakın öneririz

Geri