iBLoodyLegend
Paylaşımcı Üye
Kuşları kaloriferin yanmadığı bir odaya almayı düşünüyorum. Diğer odada hava akımına maruz kalıyorlar. Kalorifer yanmayan odada üşürler mi?
Oda sıcaklığına bağlı. Mesela benim odamda ben kalorifer açmama rağmen hiç soğuk olmaz. Üstüne kapüşonlu giysen terlersin. Eğer girdiğiniz odada üzerinizde normal bir tişört varken siz üşüyorsanız kuşlar da o kadar üşür.
Dediğim gibi siz üşümüyorsanız sıkıntı yok.18 derece oda
Eğer oda gerçekten soğuksa polar örtü vb. şeyler çok etkili olmuyor.Kafesi önü cephe açık kalacak şekilde sar polar vs örtüyle kuşlar o odada serbest mi geziyor kafestemi kalıyor?
Ben battaniyeyi gece olduğunda mecburi ışık açmak zorunda kalıyorum kafesleri karanlık olsun diye örtüyorum.Zaten kuşu soğuk odaya koymayı doğru bulmuyorum ama bazen mecburiyetten öyle olması gerekiyor . Battaniyeyle hiç yoktan kendi ısılarıyla üşümezler . Soğuk odada cama yakın koymayın bari camdan çok soğuk giriyor odalara
Kafeste kalıyorlarKafesi önü cephe açık kalacak şekilde sar polar vs örtüyle kuşlar o odada serbest mi geziyor kafestemi kalıyor?
Oda o kadar soğuksa eğer ani olsun olmasın farketmez kuşlar üşür. Ortalama 25 derece sıcaklıkta bir odada bulunmaları gerekir.Şu an sıcakta duruyorlar bi anda soğuk odaya alırsam ani sıcaklık değişiminden hasta olacaklar muhtemelen almayayım en iyisi
Eğer oda gerçekten soğuksa polar örtü vb. şeyler çok etkili olmuyor.
Şu an sıcakta duruyorlar bi anda soğuk odaya alırsam ani sıcaklık değişiminden hasta olacaklar muhtemelen almayayım en iyisi
Atabilirseniz mutlu olurumKuşlarınız hasta olur. Soğuk odaya bir ısıtıcı alın. Ben kuşlarımın kafeslerinin altına ısıtıcı cihazı koyuyorum, isterseniz size cihazın satın alma linkini atarım.
Atabilirseniz mutlu olurum
TeşekkürlerBen ALF markasının ayak ısıtıcısı cihazını kullanıyorum, akşamları kafeslerinin altına koyup II veya III'ncü kademede çalıştırıyorum (kafes üzerini ön tarafı açık kalacak şekilde polar bir örtüyle örtüyorum), öksürme, tıksırma, burun akıntısı vs. hiçbir sorun kalmadı. Geceleri rahat rahat uyuyorlar, acaba üşüdüler mi yoksa üşüyorlar mı gibi düşünceleri kafamdan attım.
Ürünün Linki: Alf Ayak Isıtıcısı
Bu marka UFO markasının alt firması, aynı fabrikada üretiliyor. Diğer modeller eğimli olduğu için üzerlerinde kafes durmuyor, en ideali bu.
Teşekkürler