Kalorifer yanmayan odada kuşlar üşür mü

iBLoodyLegend

Paylaşımcı Üye
Kuşları kaloriferin yanmadığı bir odaya almayı düşünüyorum. Diğer odada hava akımına maruz kalıyorlar. Kalorifer yanmayan odada üşürler mi?

Kafesi önü cephe açık kalacak şekilde sar polar vs örtüyle kuşlar o odada serbest mi geziyor kafestemi kalıyor?

Zaten kuşu soğuk odaya koymayı doğru bulmuyorum ama bazen mecburiyetten öyle olması gerekiyor . Battaniyeyle hiç yoktan kendi ısılarıyla üşümezler . Soğuk odada cama yakın koymayın bari camdan çok soğuk giriyor odalara

Zaten kuşu soğuk odaya koymayı doğru bulmuyorum ama bazen mecburiyetten öyle olması gerekiyor . Battaniyeyle hiç yoktan kendi ısılarıyla üşümezler . Soğuk odada cama yakın koymayın bari camdan çok soğuk giriyor odalara
Ben battaniyeyi gece olduğunda mecburi ışık açmak zorunda kalıyorum kafesleri karanlık olsun diye örtüyorum.

Şu an sıcakta duruyorlar bi anda soğuk odaya alırsam ani sıcaklık değişiminden hasta olacaklar muhtemelen almayayım en iyisi

Evet ondan cok etkileniyorlar kuşlar sıcak odada cereyana maruz bırakmamaya calışırsan daha iyi olur bunlar sıcak iklim hayvanları soğua gelmiyorlar en sonunda üzülüp vicdan azabı çekmektense kışı atlatana kadar sıcak odada idere et güzel kardeşim onlarda can

Eğer oda gerçekten soğuksa polar örtü vb. şeyler çok etkili olmuyor.

Kafesin dışının açık olmasından iyidir. Siz fark etmemiş olabilirsiniz ama kafes üzerini ısıyı içeride tutacak bir örtüyle örtmek kafes ısısını dengede tutuyor. Maksat zaten ısı değişimini önlemek.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu an sıcakta duruyorlar bi anda soğuk odaya alırsam ani sıcaklık değişiminden hasta olacaklar muhtemelen almayayım en iyisi

Kuşlarınız hasta olur. Soğuk odaya bir ısıtıcı alın. Ben kuşlarımın kafeslerinin altına ısıtıcı cihazı koyuyorum, isterseniz size cihazın satın alma linkini atarım.

Atabilirseniz mutlu olurum

Ben ALF markasının ayak ısıtıcısı cihazını kullanıyorum, akşamları kafeslerinin altına koyup II veya III'ncü kademede çalıştırıyorum (kafes üzerini ön tarafı açık kalacak şekilde polar bir örtüyle örtüyorum), öksürme, tıksırma, burun akıntısı vs. hiçbir sorun kalmadı. Geceleri rahat rahat uyuyorlar, acaba üşüdüler mi yoksa üşüyorlar mı gibi düşünceleri kafamdan attım.

Ürünün Linki: Alf Ayak Isıtıcısı

Bu marka UFO markasının alt firması, aynı fabrikada üretiliyor. Diğer modeller eğimli olduğu için üzerlerinde kafes durmuyor, en ideali bu.

Ben ALF markasının ayak ısıtıcısı cihazını kullanıyorum, akşamları kafeslerinin altına koyup II veya III'ncü kademede çalıştırıyorum (kafes üzerini ön tarafı açık kalacak şekilde polar bir örtüyle örtüyorum), öksürme, tıksırma, burun akıntısı vs. hiçbir sorun kalmadı. Geceleri rahat rahat uyuyorlar, acaba üşüdüler mi yoksa üşüyorlar mı gibi düşünceleri kafamdan attım.

Ürünün Linki: Alf Ayak Isıtıcısı

Bu marka UFO markasının alt firması, aynı fabrikada üretiliyor. Diğer modeller eğimli olduğu için üzerlerinde kafes durmuyor, en ideali bu.
Teşekkürler

Geri