Budgielove
Meraklı Üye
Baharatçılar olur ya hani onlara aktar deniliyoraktar ne oluyo abim? açıklaya bilirmisin lütfen ?
Baharatçılar olur ya hani onlara aktar deniliyoraktar ne oluyo abim? açıklaya bilirmisin lütfen ?
anladım abicim çok saolunbu yok kantaron yok zencefil gibi acayip otların ve alternatif tıp tarzı şeylerin satıldığı dükkanlardır aktarlar.
anladım abicim çok saolBaharatçılar olur ya hani onlara aktar deniliyor
Rica ederimanladım abicim çok saol![]()
Şu an beslediginiz kuşların fotoğraflarını paylaşabilir misiniz? Etkileşim olur.
İkiside dişiGüzel yavrular verebilir bu ikili. Renkler ideal. Maşallah
BeyazımsıMavinin ceresini atar mısın?![]()
ilk aldığımda öyle mordu baya sonradan değişti rengi daha çok yavru zaten sarı da yavru bebekler dahaProfilindeki fotoğrafta yan durduğu için mosmor göründü. Kusura bakmasın hanfendi![]()
Şu an beslediginiz kuşların fotoğraflarını paylaşabilir misiniz? Etkileşim olur.
Anadolu zahirecilikten alıyorum hocam ben en uygun orası Ankara’da tavsiye ederim . Demetevler kuş çarşısı bi pet shop falan mı yoksa çeşitli pet shopların bulunduğu pazar gibi bir yer mi ?Ankarada demetevler kuş pazarından dal darının paketini 7.5 tl ye aldım. Kilosuna 35 tl dediler. Normal karışık yem 10 tl. ak darı 10 tl. aspur 10 tl. muhabbet kuşu 40 tl den başlıyor. mamalar 20-40 tl arasında. Piyasa fiyatları son dönemde inanılmaz arttı. Ankarada çok üretimhane kapatan oldu. bu gidişle hobiden iyice soğuyacak insanlar. herkese keyifli hobiler dilerim. iyi ramazanlar.
Orada ne kadar kuşlar , fiyatlar ?Global sorun olabilir mi?) Rusya'dayim. Onceki yavrulari 10 gun icinde kapis kapis sattim, su an 5 yavrudan ikisi bildigin elimde buyuyor 1 ay dolmak uzere arayan yok
![]()
Anadolu zahirecilikten alıyorum hocam ben en uygun orası Ankara’da tavsiye ederim . Demetevler kuş çarşısı bi pet shop falan mı yoksa çeşitli pet shopların bulunduğu pazar gibi bir yer mi ?