öncelikle 2 kuşum hakkında soru soracağım ilk sorum küçük kuşum yaklaşık 9 10 aylık daha büyük de olabilir hediye geldiği için tam bilmiyorum ama 9 10 aylık civarı kuşumu 1.5 yaşında dişi muhabbet kuşu ile aynı kafeste tutuyorum kücük kuşum erkek dişi kuş kücük kuşu yanına gelince bazen gaga atıyor uzaklaştırmak için bazende tünekten kovuyor ama kücük kuş inadına yanına yanaşıyor bunlar 7 8 aydır beraber yaşıyorlar şu günlerde küçük kuş durgunlaşmaya başladı yem daha az yemeye başladı normalde sürekli yem yerdi ama kilo almazdı biraz da zayıf kuşum diğerine göre ve kuşumu ben hiç eğitmedim ona rağmen elimle çok rahat şekilde yakalayabiliyorum kanatlarını açıyorum ayaklarına falan dokunabiliyorum ve elimde tutmayınca biraz bekledikten sonra kendini uçarak duvara çarpıyor yere düşüyor ben gidip alıyorum biraz bekliyorum gene yapıyor ne yaptığını anlayamadım yere düşüncede sanki ölmüş gibi ama yaşıyor şekilde duruyor
2. sorum dişi olan kuşum bazı zamanlar ayağını pat pat vuruyor tüneğe veya dışarda durduğu zaman durduğu nesnenin üzerinde veterineri aradım eğer kırıksa şöyle durur dedi ama kırık değil incilme olabilir dedi incildiğini de fazla sanmıyorum ama olabilir kas gevşetici krem sürdüm çok fayda etmedi
2. sorum dişi olan kuşum bazı zamanlar ayağını pat pat vuruyor tüneğe veya dışarda durduğu zaman durduğu nesnenin üzerinde veterineri aradım eğer kırıksa şöyle durur dedi ama kırık değil incilme olabilir dedi incildiğini de fazla sanmıyorum ama olabilir kas gevşetici krem sürdüm çok fayda etmedi