Kirke
Emektar Üye
Ve ayna ortamda kuş olduğunu sanıp strese girmesine sebebiyet verebilir nacizane fikirlerim..
Ve ayna ortamda kuş olduğunu sanıp strese girmesine sebebiyet verebilir nacizane fikirlerim..
Teşekkürler tahta tünek ne oluyorKonuyla alakasız ama tahta tünek kullanamı daha sağlıkllmaşallah kuşunuzda sevimliymiş.
Konuyla alakasız ama tahta tünek kullanamı daha sağlıkllmaşallah kuşunuzda sevimliymiş.
Daha sağlıklı tırnaklarınıda törpüler aynı zamanda sizde tahta tünek edinebilirsiniz ve aynayıda kaldırın onun yerine dikkatini çekicek oyuncak koyabilirsiniz bazı kuşlar aynada kuş olduğunu sanıp strese giriyorlar.Teşekkürler tahta tünek ne oluyor
Teşekkürler ishalide var ve uykuya dalıyor neden acabaDaha sağlıklı tırnaklarınıda törpüler aynı zamanda sizde tahta tünek edinebilirsiniz ve aynayıda kaldırın onun yerine dikkatini çekicek oyuncak koyabilirsiniz bazı kuşlar aynada kuş olduğunu sanıp strese giriyorlar.
Dışkısı için tabana kağıt havlu koyup güncel paylaşın daha sağlıklı yorumlar olacaktır.Son zamanlarda üşüttü mü ya da farklı bir besin tüketti mi?Teşekkürler ishalide var ve uykuya dalıyor neden acaba
Peçeteyi koydum henüz yapmadı ama kahverengi sıvı yapıyor ve kanatları tüyleri şişık ve darmadaginik 1 hafta önce biraz evde fazla beklemiş ballı yem verdim ondanmı oldu acabaDışkısı için tabana kağıt havlu koyup güncel paylaşın daha sağlıklı yorumlar olacaktır.Son zamanlarda üşüttü mü ya da farklı bir besin tüketti mi?
Olabilir ballı kraker vermeyin onlar kimyasal zararlı..Onun yerine dal darı verin ya da kendiniz yumurta haşlayın onuda severler.Peçeteyi koydum henüz yapmadı ama kahverengi sıvı yapıyor ve kanatları tüyleri şişık ve darmadaginik 1 hafta önce biraz evde fazla beklemiş ballı yem verdim ondanmı oldu acaba
Ölmez değilmi ölmesinden korkuyorum çok alıştm onaOlabilir ballı kraker vermeyin onlar kimyasal zararlı..Onun yerine dal darı verin ya da kendiniz yumurta haşlayın onuda severler.
İnşallah sağlıklı ve mutlu ömrü olur sizinle.Siz dışkı takibini yapın bu süreçte üşütmeyin dikkat edin hayırlısıyla inşallah geçici bir problemdir.Ölmez değilmi ölmesinden korkuyorum çok alıştm ona![]()
Çok teşekkürler beni motive ettiniz.İnşallah sağlıklı ve mutlu ömrü olur sizinle.Siz dışkı takibini yapın bu süreçte üşütmeyin dikkat edin hayırlısıyla inşallah geçici bir problemdir.
İnşallah sağlıklı ve mutlu ömrü olur sizinle.Siz dışkı takibini yapın bu süreçte üşütmeyin dikkat edin hayırlısıyla inşallah geçici bir problemdir.
Herhangi bir resim görünmüyor
fotoyu atmamış hızlıresim adlı siteye yükleyip link atın
Fotografi attim bakarmısınız dışkı fotografınaEk olarak kafes telleri paslanmış.yeni bir kafes almanız gerek
Kuşun durumu kötü.kafes şartlarına bakınca zaten belli oluyor.hangi ildesiniz?Fotografi attim bakarmısınız dışkı fotografına
Kuşun durumu kötü.kafes şartlarına bakınca zaten belli oluyor.hangi ildesin
Neyi var veterinere götürmelimiyim cevap verirmisiniz?Kuşun durumu kötü.kafes şartlarına bakınca zaten belli oluyor.hangi ildesiniz?