Kuşum Hasta

Teşekkürler tahta tünek ne oluyor
Daha sağlıklı tırnaklarınıda törpüler aynı zamanda sizde tahta tünek edinebilirsiniz ve aynayıda kaldırın onun yerine dikkatini çekicek oyuncak koyabilirsiniz bazı kuşlar aynada kuş olduğunu sanıp strese giriyorlar.

Daha sağlıklı tırnaklarınıda törpüler aynı zamanda sizde tahta tünek edinebilirsiniz ve aynayıda kaldırın onun yerine dikkatini çekicek oyuncak koyabilirsiniz bazı kuşlar aynada kuş olduğunu sanıp strese giriyorlar.
Teşekkürler ishalide var ve uykuya dalıyor neden acaba

Dışkısı için tabana kağıt havlu koyup güncel paylaşın daha sağlıklı yorumlar olacaktır.Son zamanlarda üşüttü mü ya da farklı bir besin tüketti mi?
Peçeteyi koydum henüz yapmadı ama kahverengi sıvı yapıyor ve kanatları tüyleri şişık ve darmadaginik 1 hafta önce biraz evde fazla beklemiş ballı yem verdim ondanmı oldu acaba

Peçeteyi koydum henüz yapmadı ama kahverengi sıvı yapıyor ve kanatları tüyleri şişık ve darmadaginik 1 hafta önce biraz evde fazla beklemiş ballı yem verdim ondanmı oldu acaba
Olabilir ballı kraker vermeyin onlar kimyasal zararlı..Onun yerine dal darı verin ya da kendiniz yumurta haşlayın onuda severler.

Ölmez değilmi ölmesinden korkuyorum çok alıştm ona 😔
İnşallah sağlıklı ve mutlu ömrü olur sizinle.Siz dışkı takibini yapın bu süreçte üşütmeyin dikkat edin hayırlısıyla inşallah geçici bir problemdir.

şuraya bakın.kafeste çok eksik var

Ek olarak kafes telleri paslanmış.yeni bir kafes almanız gerek

foto attıysanız atamamış.ilinizi söyleyin.vet önerelim

Geri