Kuşum tek ayağını kaldırıyor.

Kestiğimde ilk zamanlar ayağının bir sıkıntısı yoktu, o ayağının üstünde durup diğer ayağını dinlendirebiliyordu. Diyet ve b vitamininin artık yetebileceğini düşündüm. Tedavi süresinin kuştan kuşa değişebildiğini söylediğiniz için , ilk günler bir sıkıntısı olmadığından ve tüy döneminde bünyesi daha fazla yorulmasın diye sizinde dediğiniz gibi koruma iç güdüsü ile kestim. Üstteki mesajda ilacın aylarca kullanılması gerekebildiğini yazmışsınız. Bu mesajınızı okuyunca yanlış yaptığımı düşünüp sormak istedim.
Diyetini oturtup vücudun ürik asit üretmesini durdurmadan ilacı kesmeyin. Ayrıca ilacın yan etkisi yok sayılır vücudunu yormaz yani. Probiyotik kullanıyor musunuz ?

İlacı kullandığım süreçte probiyotik kullanmadım, ilaçtan sonra iki kere verdim, ilacı kullanırken probiyotik takviyesini nasıl yapayım, ilaçla aynı suya probiyotiği yapabilir miyim

Hangi şehirde yaşıyorsunuz,şehirdışına çıkma durumunuz varsa öneride bulunabilirim
Hocam Elazığdayım. En lux veterinerleri aradım kanatlıdan anlamıyoruz dediler. Hayvan hastanesi ve kuşçular ile idare ettik. 🙏🏻 şehir dışına götürmek biraz zor benim için. Selçuk hocamın dediği ürikolize yeniden başladım 2-3 gündür ve uzun süre kullanacağım.

Probiyotikle birlikte kullanın. Hatta denflor da edinin 3'ünü beraber kullanın. Anti inflamatuar ilaç var mıydı elinizde ?

Geri