Kuşum yem kusuyor , halsiz, hasta

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Merve45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kuş düzeliyor. 7 gün tedaviye devam edelim. Sonra antibiyotiği kesip 2-3 gün dinlendirdikten sonra tekrar başlamak gerekebilir. Her gün durumunu paylaşın süreye karar veririz.
Mutlaka probiyotik olsun elinizde. Online sipariş edin gerekirse. Prozim plus, probac 1000, entrobac olabilir.

Kuş düzeliyor. 7 gün tedaviye devam edelim. Sonra antibiyotiği kesip 2-3 gün dinlendirdikten sonra tekrar başlamak gerekebilir. Her gün durumunu paylaşın süreye karar veririz.
Mutlaka probiyotik olsun elinizde. Online sipariş edin gerekirse. Prozim plus, probac 1000, entrobac olabilir.
Peki bu probiyotikleri sipariş edebileceğim güvenilir bir yer biliyor musunuz

Hangisine karar verdiğinizi söyleyin güvenilir yer öneririz

Üçünden biri olabilir farklarını bilmiyorum çünkü.Siz bana önerdiğiniz yerleri söyleyin ben ona göre alırım.

Kanatlıoilden prozim plus alabilirsiniz mesela

Bu ayak tutmaması ne zaman başladı tam olarak?
Bu arada dışkıları düzelmiş iyileşiyor. Beslenme programını detaylı yazar mısınız buraya. Ayrıca probiyotiği de hemen alın.

Ayak tutmaması cumartesi ya da pazar günü başladı.Şuanda kabuksuz yem ile besliyorum başka bir şey yedirmedim

Hastalık geçmemiş ama dışkı bir tık düzelmiş. Kuşun genel halinde değişiklik oldu mu ? Kaçıncı gün bugün ?

Kuş yemeğini daha iyi yiyor, eskisi gibi kafaya konuyor , eskiden kondugu yerlere konmaya çalışıyor, kendi kendine temizlenmeye başladı ayrıca kafeste de durmak istemiyor. Bugün 6. gün

Son düzenleme:
Kuş yemeğini daha iyi yiyor, eskisi gibi kafaya konuyor , eskiden kondugu yerlere konmaya çalışıyor, kendi kendine temizlenmeye başladı ayrıca kafeste de durmak istemiyor. Bugün 6. gün

Süper gelişme. İlaç işe yaramış ve ayağının da iyileşme ihtimali var. Bu güzel haberdi. Sormasak bu gelişmeleri söylemeyeceksiniz yani ? Ya dışkı kötü olduğu için tedaviyi yarım bırakmanızı önerseydik ? İyiki sormuşum size.

Ama arada bir hapşırıyor ve sonra burnunu yine kaşımaya çalışıyor , tam kaşıyamadığı için biz kaşıyoruz ve beni gerçekten çok mutlu ettiniz bu mesajınızla teşekkürler😊

Tamam işte kuş düzeliyor. Eski hali felç gibiydi şimdi üzerine basıyor. Zamanla daha da düzelecek gibi.

Hocam her sorudan önce kuştaki gelişmeleri yazın. Genel hali nasıl ayağı düzeldi mi ? İlacın kaçıncı günü ?
Evet ilaçlı suya probiyotik katmaya başlayın 5 damla. İkinci gün 10 damla sonra tekrar 5 damla sürekli. Kuş tam düzelene kadar aralıksız probiyotik devam edin.

Kuşum aynı , enerjisi var . Temizleniyor hatta ayağıyla kafasını kaşıyor , yemeğini yiyor ama bi su içirtemedim . Odalar arası uçuyor . Ayağı da aynı. Parmakları açık bir şekilde yine dizinin ustunde yuruyor ama yürümesi daha iyi önceki günlere göre. Bugün ilacın 8. günü

Geri