Kuşum yem kusuyor , halsiz, hasta

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Merve45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tamamdır teşekkürler

Yarından itibaren 3 gün üstüste probiyotik. 50 ml suya 7 damla probiyotik katarak verin. Şimdi suluğunu çıkarın sabah 9-10 gibi taze probiyotikli ve multi vitaminli su verin. Saat 14 de suyu alıp 16 da tekrar taze probiyotikli ve vitaminli su hazırlayıp verin. Sonraki 2 gün de sadece probiyotikle devam edin.
Bugün düne göre değişiklik var mı genel halinde hareketlerinde vs

Yarından itibaren 3 gün üstüste probiyotik. 50 ml suya 7 damla probiyotik katarak verin. Şimdi suluğunu çıkarın sabah 9-10 gibi taze probiyotikli ve multi vitaminli su verin. Saat 14 de suyu alıp 16 da tekrar taze probiyotikli ve vitaminli su hazırlayıp verin. Sonraki 2 gün de sadece probiyotikle devam edin.
Evde bu var bunu katsam olur mu

https://hizliresim.com/b0ff9kh

Son düzenleme:
Bugün düne göre değişiklik var mı genel halinde hareketlerinde vs
Kuş enerjik , dün ile aynı . Hatta bugün yemeğimden yemeye bile çalıştı ayrıca çağırınca parmağa geliyor ve tünekte de durabiliyor ,ayaklarını pek sıkamıyor ama önceki haline göre daha iyi

Çok pardon . Meşguldüm aklımdan çıkmış. Hemen yazıyorum

3 gün gözleyip ilaca tekrar başlayıp başlamayacağımıza karar veririz.

Multivitamin ya da kuşun kanatları titrediği için med tollyamin alacağım . Hangisi daha gerekli

İkisini de alsanız daha iyi. Ama sadece birini alacaksanız multi vitamin alın

Şimdi bu konuda siz bize yardımcı olmalısınız. Antibiyotik tedavileri hastalık belirtilerinin tamamen geçmesine müteakip 2 gün daha devam etmektir. Eğer tedavinin 5. Günü tamamen iyileşmiştiyse yeter ilaca devam etmeye gerek yok. Ama ufak da olsa hastalık belirtisi vardıysa 3 gün daha tedavi etmek gerekecek. Buna bizden çok siz karar vereceksiniz çünkü gelişmelere canlı şahit olan sizsiniz.

Son düzenleme:
Peki ayağının hala eskisi gibi olmaması da bu belirtilere girer mi

Ayağı düzelmedi mi hala ? Düzelmiş gibi görünüyordu videolarda

Bir tane ayağı yürürken bazenleri 8. saniyedeki gibi oluyor .Yoksa ben mi kafama çok taktım bilmiyorum. Ve bana göre kuşun bir şeyi kalmamış gibi ilacı da versem mi vermesem mi emin olamadım

Dediğim gibi canlı gözleyensizsiniz. Dolayısıyla belirti kaldı mı kalmadı mı bilecek kişi de sizsiniz. Eğer belirti kalmış hissediyorsanız ilaca devam tamamen iyikeşti diyorsanız yeter.

Geri