Kesinlikle dogru ürünlerVitamin; Röhnfried gervit w
Probiyotik; Probiacti bird
Tollisan med neydi kardesimMerhaba, aşağıya sizin için birkaç tane ürün ismi yazdım
Vitamin Önerilerim:
Röhnfried Gervit-W
Tollisan Med Tollyamin Forte
Versele Laga Muta Vit
Dutch Care 4 Birds Geniş Spektrumlu Multivitamin
Probiyotik önerilerim:
Röhnfried Entrobac
Probiacti-Bird
Powermax Probiotica
Tollisan med neydi kardesim
Önerdiğiniz vitamin ve probiyotikler birer tane alsam yeterli olur mu yoksa ek bişey almam gerekir miMerhaba, aşağıya sizin için birkaç tane ürün ismi yazdım
Vitamin Önerilerim:
Röhnfried Gervit-W
Tollisan Med Tollyamin Forte
Versele Laga Muta Vit
Dutch Care 4 Birds Geniş Spektrumlu Multivitamin
Probiyotik önerilerim:
Röhnfried Entrobac
Probiacti-Bird
Powermax Probiotica
Önerdiğiniz vitamin ve probiyotikler birer tane alsam yeterli olur mu yoksa ek bişey almam gerekir mi
Elektrolit var ise bi deneyeyim fiyati nedir ?Karaciğer, kas ve tüy güçlendirici bir multvitamin. İçeriğinde ekstra olarak elektrolit'de bulunuyor, kuşları hastalıklardan koruyan kaliteli bir ürün.
Bu vitamin çeşitler tüylere de iyi gelir mi, bugün veteriner hekim kuşuma tüyleri mat dedi düzensiz dedi pek öyle gelmiyor bana amaİki kategoriden de birer tane ürün almanız yeterlidir. Ekstra bir şey almanıza gerek yok.
Bu vitamin çeşitler tüylere de iyi gelir mi, bugün veteriner hekim kuşuma tüyleri mat dedi düzensiz dedi pek öyle gelmiyor bana ama
Teşekkürlet, Röhnfried markasının hem vitaminini hem probiyotiğini alacağımTabi ki de iyi gelir, bu tür ürünler kuşlarımızın ihtiyaç duyduğu birçok vitamin, mineral vs. ihtiyacını karşılar.
Teşekkürlet, Röhnfried markasının hem vitaminini hem probiyotiğini alacağım![]()