Koyu yeşil dışkısının rengi. Baya koyuÖncesinde mama, ilaç vs verdiniz mi ?
Güncel dışkı durumu nasıl ?
Havuç değil de şu sıralar elma, kivi, salatalık vs yedi Yemini ilk defa bir marketten aldık doğal, vitaminli yazıyordu bilmiyorum o mu yaptı amaHavuç verdiniz mi hiç.
Havuç değil de şu sıralar elma, kivi, salatalık vs yedi Yemini ilk defa bir marketten aldık doğal, vitaminli yazıyordu bilmiyorum o mu yaptı ama
Champıon yazıyor üstündeBüyük ihtimalle sebze kaynaklıdır :”)
Hangi marka yeminiz?
Tekrar olması yada farklı bir sorun durumunda tekrar yazınız.
Champıon yazıyor üstünde
Nasıl anlarız?Yem paketli de olsa içindeki tohumların taze olup olmadığını kontrol ediniz.
Yem olarak Vitakraft tavsiye ederim :”)
Nasıl anlarız?renginden vs mi bu normal mi peki çok şükür hayvan oynuyo habire hareketli ama korkuyorum
TeşekkürlerKuşlarınızda sorun görünmüyor sadece tavsiye olarak yemin tazeliğini kontrol etmenizi önerdim :”)
Yemin rengi parlak ve canlı olmalı, tohumlar yumuşak ve nemli değil sert olmalı, içinde toz, kelebek, kurtcuk bulunmamalı.
Ağzı Kapalı, güneş ışığı görmeyen ve nemin olmadığı ortamlarda saklanmalı.
Tamam. Bu dediklerinizi vereli kaç saat oldu. Eğer tekrar ederse yazınHavuç değil de şu sıralar elma, kivi, salatalık vs yedi Yemini ilk defa bir marketten aldık doğal, vitaminli yazıyordu bilmiyorum o mu yaptı ama
2 gün falan olduTamam. Bu dediklerinizi vereli kaç saat oldu. Eğer tekrar ederse yazın
2 gün uzun bi süre. Güncel dışkı fotoğrafı atarmısın2 gün falan oldu
Şuan dışkısı normal gözüküyor.
Çok şükür. TeşekkürlerŞuan dışkısı normal gözüküyor.
Rica ederimÇok şükür. Teşekkürler