S sudesyn1 Meraklı Üye Katılım 5 Mar 2025 Mesajlar 195 Tepkime puanı 9 Cuma saat 02:43'de #281 sudesyn1' Alıntı: Bu su yeşili tüyleri bebekken vardi uzun zamandır yoktu şimdi yeniden çıktı belirgin şekilde karaciğer ilacı ile alakalı olabilir mi Genişletmek için tıkla ... Selçuk YÜKSEL' Alıntı: Tamam peki siz ne yapmanız gerektiğini biliyormuşsunuz zaten. Genişletmek için tıkla ... tüy döküyor yaa şimdi b vitamini verdim sizce gün vereyim
sudesyn1' Alıntı: Bu su yeşili tüyleri bebekken vardi uzun zamandır yoktu şimdi yeniden çıktı belirgin şekilde karaciğer ilacı ile alakalı olabilir mi Genişletmek için tıkla ... Selçuk YÜKSEL' Alıntı: Tamam peki siz ne yapmanız gerektiğini biliyormuşsunuz zaten. Genişletmek için tıkla ... tüy döküyor yaa şimdi b vitamini verdim sizce gün vereyim
Selçuk YÜKSEL Onursal Üye Katılım 17 Ara 2016 Mesajlar 12,345 Tepkime puanı 3,585 Cuma saat 22:01'de #282 Haftada 2 kez verin
S sudesyn1 Meraklı Üye Katılım 5 Mar 2025 Mesajlar 195 Tepkime puanı 9 Cumartesi saat 05:12'de #283 Selçuk YÜKSEL' Alıntı: Haftada 2 kez verin Genişletmek için tıkla ... çok döküyor korkuyorum
S sudesyn1 Meraklı Üye Katılım 5 Mar 2025 Mesajlar 195 Tepkime puanı 9 Cumartesi saat 05:15'de #284 sudesyn1' Alıntı: çok döküyor korkuyorum Genişletmek için tıkla ...
S sudesyn1 Meraklı Üye Katılım 5 Mar 2025 Mesajlar 195 Tepkime puanı 9 Cumartesi saat 05:16'de #285 yani tüy dökme döneminde diyeceğim ama geçen ay tüylerini döktü şimdi yeniden daha çok döküyor
Selçuk YÜKSEL Onursal Üye Katılım 17 Ara 2016 Mesajlar 12,345 Tepkime puanı 3,585 Cumartesi saat 13:46'de #286 Üstüste tüy dökmesi ya streste olduğundan yada karaciğer rahatsızlığından büyük ihtimalle.
S sudesyn1 Meraklı Üye Katılım 5 Mar 2025 Mesajlar 195 Tepkime puanı 9 Pazar saat 21:18'de #287 Selçuk YÜKSEL' Alıntı: Üstüste tüy dökmesi ya streste olduğundan yada karaciğer rahatsızlığından büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla ... Versele Laga Oropharma Calci-luxKaradeniz Pet shop’tan bu vitamini aldım kalsiyum diye sizce bu orijinal mi kullanmalı mıyım haftada ne kadar mesela
Selçuk YÜKSEL' Alıntı: Üstüste tüy dökmesi ya streste olduğundan yada karaciğer rahatsızlığından büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla ... Versele Laga Oropharma Calci-luxKaradeniz Pet shop’tan bu vitamini aldım kalsiyum diye sizce bu orijinal mi kullanmalı mıyım haftada ne kadar mesela
S sudesyn1 Meraklı Üye Katılım 5 Mar 2025 Mesajlar 195 Tepkime puanı 9 Salı saat 08:45'de #288 Selçuk YÜKSEL' Alıntı: Üstüste tüy dökmesi ya streste olduğundan yada karaciğer rahatsızlığından büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla ... Watch unnamed | Streamable Watch "unnamed" on Streamable. streamable.com günlük olarak 6 metre yürüyoruz ve kısa mesafe de uçuş yapıyoruz
Selçuk YÜKSEL' Alıntı: Üstüste tüy dökmesi ya streste olduğundan yada karaciğer rahatsızlığından büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla ... Watch unnamed | Streamable Watch "unnamed" on Streamable. streamable.com günlük olarak 6 metre yürüyoruz ve kısa mesafe de uçuş yapıyoruz
Selçuk YÜKSEL Onursal Üye Katılım 17 Ara 2016 Mesajlar 12,345 Tepkime puanı 3,585 Salı saat 22:25'de #289 Çok yoruluyor yapmayın öyle nasıl kıyıp 6 metre yürütüyorsunuz ? Hem de her gün. Normalde 3 ayda bir 3 metre yürüse yeter.
Çok yoruluyor yapmayın öyle nasıl kıyıp 6 metre yürütüyorsunuz ? Hem de her gün. Normalde 3 ayda bir 3 metre yürüse yeter.