KUŞUMUN NEYİ VAR

Sadece ikisinden koyun 2/3 ak darı 1/3 aspur şeklinde karıştırıp her sabah 1 tatlı kaşığı kadsr koyun ki kontrollü tüketmiş olsun. Akşam yemi bitmiş olursa 1 çay kaşığı daha koyarsınız.

Yer yer merak etmeyin. Siz dediğim gibi yapın korkmayın aç kalmaz

Uygun bir düzen değil.

1 tane tünek olsun kafeste tavana çok yakın takmayın,ortalayın. 1 tane yemlik yeter diğer yemliği kaldırın ayrıca yem bayatlar öyle,taze verin günlük.
Aynalı salıncak ben önermiyorum açıkçası.
Diğer tünekleri de değerlendirebilirsiniz T tünek yapabilirsiniz ve kafesin dışına üzerine takabilirsiniz. Kuş kafesten çıktığı ve uçtuğu zaman T tüneğe konar onun için daha iyi olur.
Kafes düzeni kesinlikle değiştirilmeli bu şart.

1 tane tünek olsun kafeste tavana çok yakın takmayın,ortalayın. 1 tane yemlik yeter diğer yemliği kaldırın ayrıca yem bayatlar öyle,taze verin günlük.
Aynalı salıncak ben önermiyorum açıkçası.
Diğer tünekleri de değerlendirebilirsiniz T tünek yapabilirsiniz ve kafesin dışına üzerine takabilirsiniz. Kuş kafesten çıktığı ve uçtuğu zaman T tüneğe konar onun için daha iyi olur.
Kafes düzeni kesinlikle değiştirilmeli bu şart.
deneyeceğim

Bu su yeşili tüyleri bebekken vardi uzun zamandır yoktu şimdi yeniden çıktı belirgin şekilde karaciğer ilacı ile alakalı olabilir mi 😃

Karaciğer ilacının faydalı olduğunu gördüğünüz halde bizden habersiz kesme sebebiniz nedir ?

araştırmalarima göre içindeki bitkisel maddelerden biraz sindirim sistemini bozabilirmiş bende daha hafif bir karaciğer destekliyici aldım med toy
zaten dışkısı onu içtikten sonra bozuldu şimdi gayet normal şu an probiyotik verdim ve tüy döküyor b vit veriyorum

Tamam peki siz ne yapmanız gerektiğini biliyormuşsunuz zaten.

Geri