Bugün temin ettim sadece bu ikisini mi koyayım diğer yemi kaldırayım mii bu doyurucu mu ki acaba
Bugün temin ettim sadece bu ikisini mi koyayım diğer yemi kaldırayım mii bu doyurucu mu ki acaba
ama ben yemliği full koyuyorum az koysam yemez ki 6 yıl alışmışSadece ikisinden koyun 2/3 ak darı 1/3 aspur şeklinde karıştırıp her sabah 1 tatlı kaşığı kadsr koyun ki kontrollü tüketmiş olsun. Akşam yemi bitmiş olursa 1 çay kaşığı daha koyarsınız.
Ya benim altı yıllık kafes düzenim böyle 14 yaşındayken bilmiyordum böyle yapmıştın şimdi o da buna alıştı yemliğe bir çay kaşığı yem koydum yemedi
Kafese şöyle 10 tünek daha ekleyin de nefes alacak yer bile kalmasın. Ona kolaylık sağlayacağım derken çok büyük zarar veriyorsunuz. 1-2 tünek yeter de artar bile kuşa kanat çırpabileceği alan tanıyın.
deneyeceğim1 tane tünek olsun kafeste tavana çok yakın takmayın,ortalayın. 1 tane yemlik yeter diğer yemliği kaldırın ayrıca yem bayatlar öyle,taze verin günlük.
Aynalı salıncak ben önermiyorum açıkçası.
Diğer tünekleri de değerlendirebilirsiniz T tünek yapabilirsiniz ve kafesin dışına üzerine takabilirsiniz. Kuş kafesten çıktığı ve uçtuğu zaman T tüneğe konar onun için daha iyi olur.
Kafes düzeni kesinlikle değiştirilmeli bu şart.
ve bir de o karaciğer ilacını 2 gündür vermiyorum sadece probiyotik verdim dışkı normale döndütırnakları sap sarıydı 1 ay önce şimdi normal rengine dönmüş![]()
kesmedim ki tırnakları yeni fark ettim tüyleri de eski resmi ile kıyaslayıp fark ettimKaraciğer ilacının faydalı olduğunu gördüğünüz halde bizden habersiz kesme sebebiniz nedir ?
2 gündür vermemek kesmek olmuyor mu yani ?ve bir de o karaciğer ilacını 2 gündür vermiyorum sadece probiyotik verdim dışkı normale döndü
araştırmalarima göre içindeki bitkisel maddelerden biraz sindirim sistemini bozabilirmiş bende daha hafif bir karaciğer destekliyici aldım med toy2 gündür vermemek kesmek olmuyor mu yani ?
zaten dışkısı onu içtikten sonra bozuldu şimdi gayet normal şu an probiyotik verdim ve tüy döküyor b vit veriyorumaraştırmalarima göre içindeki bitkisel maddelerden biraz sindirim sistemini bozabilirmiş bende daha hafif bir karaciğer destekliyici aldım med toy
hayır ne alaka vücut ilaca karşı ters reaksiyon göstermiş dedim sadeceTamam peki siz ne yapmanız gerektiğini biliyormuşsunuz zaten.