Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
Hayır hem tüyde hem ense damlası yapıldı diye kaşınıyor. Telaş yapacak bir durum değil yani.
Hayır hem tüyde hem ense damlası yapıldı diye kaşınıyor. Telaş yapacak bir durum değil yani.
İlaç bugün geldi bu boyutta bir suluk için kaç damla ve kaç gün kullanmalıyım hocam bilginiz var mi
proizim yok ama entrobac var olur muSuluk sanırım 50ml kapasiteli. O suluğun yarısını doldurup 7 damla powerchol, 2 damla da prozim plus katarak verin. 15 gün her gün verin ve gelişmeleri yazarsınız doz ve süreyi ayarlarız.
bugün powerchol vermeye başladım 14 gün daha her gün vereyim mi içine bişe katmadım entrobac katayım mi ?Prozim enzim içerdiği için daha faydalı olur ama illa da alın demiyorum. Bir süre entrobac ile devam edelim o zaman. Gerekirse alırsınız.
Yazmıştım zaten... Entrıbac da katın evet.Suluk sanırım 50ml kapasiteli. O suluğun yarısını doldurup 7 damla powerchol, 2 damla da prozim plus katarak verin. 15 gün her gün verin ve gelişmeleri yazarsınız doz ve süreyi ayarlarız.
arkadaşlar bu dal darı küflü mi yeni aldım trendyol da korkuyorum vermeye
Yardım edin kuşum birden kusmaya başladıKüflü olmasa da vermeyin. Dal darı kuşlar için iyi bir yiyecek değil. Çok severler ama kilo yapar bir kaç olumsuz tarafı daha var. İade edin.
Yardım edin kuşum birden kusmaya başladı
Bugün öğlene kadar her şey iyidir enerjisi iştahı falan sonra kafesini tuniklerini örtüsünü yıkadım yem kabini su kabini değiştim zaten o ikisini her gün degisiyorum bir yemliğe normal yem koydum marketten aldım kapalı diğer yemliğe ise pelet yem koydum onu yemedi öyle kokladı falan sonra bir 2 saat sonra salıncak kusmuş ve ağzından sıvı gelfi
yine kursak mantarı mi tekrarladı acaba yoksa karaciğerden miBugün öğlene kadar her şey iyidir enerjisi iştahı falan sonra kafesini tuniklerini örtüsünü yıkadım yem kabini su kabini değiştim zaten o ikisini her gün degisiyorum bir yemliğe normal yem koydum marketten aldım kapalı diğer yemliğe ise pelet yem koydum onu yemedi öyle kokladı falan sonra bir 2 saat sonra salıncak kusmuş ve ağzından sıvı gelfi