KUŞUMUN NEYİ VAR

Hayır hem tüyde hem ense damlası yapıldı diye kaşınıyor. Telaş yapacak bir durum değil yani.

Suluk sanırım 50ml kapasiteli. O suluğun yarısını doldurup 7 damla powerchol, 2 damla da prozim plus katarak verin. 15 gün her gün verin ve gelişmeleri yazarsınız doz ve süreyi ayarlarız.

Prozim enzim içerdiği için daha faydalı olur ama illa da alın demiyorum. Bir süre entrobac ile devam edelim o zaman. Gerekirse alırsınız.

Küflü olmasa da vermeyin. Dal darı kuşlar için iyi bir yiyecek değil. Çok severler ama kilo yapar bir kaç olumsuz tarafı daha var. İade edin.

Kuşunuz zaten normal değil. Bir de darı verip iyice kötü etmeyin. Dal darı karbonhidrat değeri yüksek gıdadır,obeziteye sebep olabilir. Önermiyoruz..

Bugün öğlene kadar her şey iyidir enerjisi iştahı falan sonra kafesini tuniklerini örtüsünü yıkadım yem kabini su kabini değiştim zaten o ikisini her gün degisiyorum bir yemliğe normal yem koydum marketten aldım kapalı diğer yemliğe ise pelet yem koydum onu yemedi öyle kokladı falan sonra bir 2 saat sonra salıncak kusmuş ve ağzından sıvı gelfi

Bugün öğlene kadar her şey iyidir enerjisi iştahı falan sonra kafesini tuniklerini örtüsünü yıkadım yem kabini su kabini değiştim zaten o ikisini her gün degisiyorum bir yemliğe normal yem koydum marketten aldım kapalı diğer yemliğe ise pelet yem koydum onu yemedi öyle kokladı falan sonra bir 2 saat sonra salıncak kusmuş ve ağzından sıvı gelfi
yine kursak mantarı mi tekrarladı acaba yoksa karaciğerden mi

Geri