KUŞUMUN NEYİ VAR

genetik olabilir mi annesi de öyleydi göğüs kısmı şiş ve

https://hizliresim.com/s7d9hvg mesela bu 2021 haziran da çekilmiş bir fotoğraf sanki yine o bölge şiş gbi
peki genetik olabilir mi annesi de biraz kiloluydu aynı şekilde o bölge şişti ama kaybettik maalesef ishalden
sebze ağırlıklı beslenme yapıyorum okulda olduğum için sürekli çıkartamıyorum ara sıra kısa mesafe de uçuyor bu uçurmak doğru mu bu kiloda bir kuş için hızlı yoruluyor yaşını da göz önünde bulundurmak gerekirse
annesi de fazla kiloluydu

Sizin kuşun karaciğeri çok yüksek ihtimalle yağlı. Dolayısıyla tam sağlıklı olması beklenemez. Ufak egzersizlere başlayın zamanla yorun onu zayıflamalı mutlaka. 50 yaşındaki 300 kilo bir insan neyse sizin kuşta öyle hemen hemen.

Sizin kuşun karaciğeri çok yüksek ihtimalle yağlı. Dolayısıyla tam sağlıklı olması beklenemez. Ufak egzersizlere başlayın zamanla yorun onu zayıflamalı mutlaka. 50 yaşındaki 300 kilo bir insan neyse sizin kuşta öyle hemen hemen.
egzersiz olarak elimde kanat çırpıyor ve kısa mesafe uçuyor ek olarak deve dikeni tohumu verdim
ama kusma hareketi yine başladı bilmem hatırlar mısınız iyileşmişti trıflucan verdiğimde yine vereyim mi

Hayır triflucan başlamayın şimdilik. Bol bol egzersizle 45 gr'a düşürün o zaman da kusarsa ilaç başlarız. Devedikeni günde 2-3 taneden fazla yememeli.

Hayır triflucan başlamayın şimdilik. Bol bol egzersizle 45 gr'a düşürün o zaman da kusarsa ilaç başlarız. Devedikeni günde 2-3 taneden fazla yememeli.
normal yem yemesini istemiyorum pelet yem aldım ama hiç alışmadi normal yemden mi kilo alıyor anlamadım
vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim bir sorum daha vardi
multivitamin olarak ne önerirsinz

karaciğer için hangi ilacı kullanmalıyım peki güçlü etkili bir ilaç var mı

Her seferinde 4-5 kez olmak üzere günde 5-6 kez egzersiz yaptırın. Eğer uçma sonrası kusma olursa yazın.

Parazit damlası kuşu rahatsız eder ama rahatsız etmesi normaldir yakar çünkü. Ama birkaç saat veya gün sonra geçer. Endişelenmeye gerek yok. Banyo yaptırırsanız ilacın etkisi boşa gidebilir.

Geri