Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
Muhtemelen karaciğerden kusmukta koku yoksa mantardan değildir. Mantar tedavisini önerdiğimiz doz ve sürede kullandınız değil mi ?
evet kullanmıştım hatta geçmiştiMuhtemelen karaciğerden kusmukta koku yoksa mantardan değildir. Mantar tedavisini önerdiğimiz doz ve sürede kullandınız değil mi ?
o zaman sadece normal yem vereyim dal darı ve yulafi keseyimYememiş bile onla alakalı olduğunu sanmıyorum. Karaciğerden olma ihtimali daha yüksek. Sıkı bir diyet ve desteklerle uzun soluklu bşr süreç bizi bekliyor. Düzelme ihtimali var ama kesin değil maalesef.
peki ne yapmam gerekiyor"Karaciğerin fonksiyonlarını tam anlamıyla yerine getirememesi sonucunda vücutta toksinler birikebilir ve bu genelde enerji eksikliği ve halsizliğe yol açar. Karaciğer yağlanması olan bireylerde sıklıkla mide bulantısı, kusma ve karın bölgesinde şişkinlik gibi sindirim problemleri görülür."
Alıntı (Büyük Anadolu Hastanesi)
Muayene böyle oldu birden
acaba powerchol sonrası mi oldu
Karaciğeri sorunlu olan kuşlarda dışkılar sık sık değişkenlik gösterir. Verdiğiniz takviyelerle alakalı olma ihtimali çok düşük.
Karaciğer düzelmesi de öyle 10 günde olacak şey değil uzun bir süre diyet ve takviye gerekir. Yağlı tohumlar ve yiyecekler verilmemeli, ak darı ve aspur ağırlıklı beslenmeli, bol bol sebze yeemeli özellikle de yeşil yapraklılar. Maydanozu abartmayın ama. Ayrıca temiz olmasına ve nemli olmamasına dikkat edin. 3 saatten fazla önünde kalmasın sebzeler.
bu olur mu yem olarak sadece
bu olur mu yem olarak sadece
bu şu an ki kullandım yem
aspur ile akdarı aldım sadece bu ikisini vereyim karıştırıp ek olarak da sebzebu şu an ki kullandım yem
sebze olarak marula sıcak bakıyor ara sıra ıspanak diğerlerini hiç yemezGünde 1 çay kaşığı kadar yulaf da yesin günlük %70 ak darı %30 aspur olsun önünde ek olarak 1 çay kaşığı da yulaf.