KUŞUMUN NEYİ VAR

Powermax firması 1 litreya 10 ml öneriyor ama siz onlardan daha iyi biliyor olmalısınız ki 5-6 damla diyorsunuz. Powermax firmasına bir mail atın hatalarını düzeltsinler. Yazık oluyor kuşlara.

Powermax firması isterse yüz ml önersin. Firma bu en nihayetinde adamlar parasına bakıyor. Nekton versele laga da dahil dozajı yüksek tutarlar. Ürün bitsin bidaha satalım diye. Siz ürünün etkilerine bakın dozajı kendiniz ayarlayın. Bu dışkılara rağmen hala bunları yazmanız pes diyorum başkada birşey demiyorum...

Powermax firması isterse yüz ml önersin. Firma bu en nihayetinde adamlar parasına bakıyor. Nekton versele laga da dahil dozajı yüksek tutarlar. Ürün bitsin bidaha satalım diye. Siz ürünün etkilerine bakın dozajı kendiniz ayarlayın. Bu dışkılara rağmen hala bunları yazmanız pes diyorum başkada birşey demiyorum...
Üratın sararması karaciğer problemlerinde görülür zaten. Ben karaciğer takviyesi önermişsem zaten şüphelendiğim için önermişimdir. Üratın sarı olmasının powerchol sebebiyle olduğuna nasıl emin olabiliyorsunuz ? Yüzlerceyi boşverin de 3 tanesinin linkini atın.
Nickinizde hayvan sever olduğunuzu, ayrıca yardımsever olduğunuzu iddia ediyorsunuz ve onca makaleniz varmış madem Forumda paylaştığınjz makalelerin linkini paylaşır mısınız. Eğer paylaşmamışsanız bana yardımseverlikten veya hayvanseverlikten bahsetmeyin. Hayvan sever biri bildikllerini hobidaşlarıyla paylaşır. Özellikle de hastalıklar konusunda.

Eğer benim şahsıma eleştiri yaparsanız tabiki karşılık vereceğim. Siz istediğiniz gibi konuşacaksınız ben cevap vermeyecek miyim yani.

Ben biran için sizin iyi niyetli ve gerçek bir hayvansever olduğunuzu varsayıyorum. Diğerlerini de geçtim bu konudaki arkadaşa tedavi önerin, kuşu sağlığına kavuşturmayı başarırsanız bir daha hiçbir konuya yorum bile yapmayacağım. Ve önerdiğiniz her ne ilaç veya takviye olursa olsun ben alıp konu sahibine göndereceğim. Kuş sağlığına kavuşsun size şapka çıkaracağım ve yetersiz olduğumu anlayıp artık kuş severlere yardımcı olmaya çalışmayacağım.
O lezyonu daha muhabbet kuşlarında gören olmadı🙂
Üst perdeden ve çok emin konuşuyorsunuz. Bu güzel bir duruştur öz güveni ifade eder. Ama temelsiz öz güven eğreti durur sırıtır. Keşke bildiğiniz konularda bunu yapsanız da sırıtmasa.
Muhabbet kuşlarında Lezyon görüldüğünü size ispatlarsam mesela ? O zaman ne dersiniz ? Bilmediğiniz konularda en azından susun derim. Yada başkasına önereceğinize siz araştırın.

Ben en azından yüzde yüz emin modda konuşmuyor, bilmediğim şeylerin olduğunu, olabileceğini kabul ediyor, önerilerimi o şekilde yapıyorum. Siz bu modda olduğunuz sürece bana kibirden alçak gönüllülükten falan bahsedemezsiniz.

Öyle zaten ama kibrinizden kabullenemediğinizi anladım bu konuşmalarınızdan 🙂

Tedavi önerime gelince kuşa öncelikle ronidazol veya ornidazol etken maddeli bir ilaç uygulanmalı. Eğer sonuç alınamazsa amfoterisin b uygulanmalı..

Şİmdi aklınızdaki şeyleri yazabilirsiniz. Yada durun ben yazayım E ama boğazda lezyon yok dimi? O lezyonu daha muhabbet kuşlarında gören olmadı🙂 Güvercin bilgileriyle muhabbet kuşu tedavi etmeye kalkarsanız böyle biğazda lezyon ararsanız. Muhabbet kuşlarında lezyon mezyon görünmez..

Ama kuşta zayıflama yok dimi? Her mantar yada megabakteri olan kuşta zayıflama olmaz. Megabakteri olduğu teşhisle kesinleşen ve tedavi uygulanan kuşları incelediğinizde bir çoğunun zayıflamadığını görürsünüz. Tabi iç dünyanızda kuşun zayıflaması gerektiğine hatta kuruması gerektiğine inanmış olmanızdan dolayı bununda kabul etmiceksiniz yapıcak birşey yok..

Not: Karaciğer toksisitesi ciddi bir sorundur. Kuşların vebaline girmeyin...

Okuyun,öğrenirsiniz belki ağızda lezyon oluyor mu olmuyor mu..

Güven vermiyorsunuz

Son düzenleme:
Hayır powercholun yanlış kullanımından dolayı dışkı değişiyor. Tam suluğa 30 damla hiç bir ürün kullanılmaz. Heleki yoğun konsantre bir ürünse siz onu üçle çarpın. Yoğun konsantre bir ürünün bir damlası daha su gibi akışkan bir ürünün 3 damlası gibidir..

Birde buna başka takviyeler karıştırmak ve üst üste 15 gün gibi bir uygulama yapmak karaciğerde toksik etki yapmasında ne yapsın.

Ayrıca bu tarz ürünlerin içeriğinde sadece deve dikeni yok. Katkı maddeleride var. Kuşta karaciğer problemi varsa bile bu şekilde kullanılmaz!

Haftada bir veya iki kere tam suluğa 5-6 damla eklersin verirsin. Önemli olan düzenli kullanımı. Kuşa powercholu içirsen bile faydası olmaz. Ama bu şekilde kullanımı faydalı olur...
30 damla derken abartmayın 30 damla kuşu öldürür hatayım boyuna bir ilacı 30 damlaya vermedim 9 damlası veriyordun

Üratın sararması karaciğer problemlerinde görülür zaten. Ben karaciğer takviyesi önermişsem zaten şüphelendiğim için önermişimdir. Üratın sarı olmasının powerchol sebebiyle olduğuna nasıl emin olabiliyorsunuz ? Yüzlerceyi boşverin de 3 tanesinin linkini atın.
Nickinizde hayvan sever olduğunuzu, ayrıca yardımsever olduğunuzu iddia ediyorsunuz ve onca makaleniz varmış madem Forumda paylaştığınjz makalelerin linkini paylaşır mısınız. Eğer paylaşmamışsanız bana yardımseverlikten veya hayvanseverlikten bahsetmeyin. Hayvan sever biri bildikllerini hobidaşlarıyla paylaşır. Özellikle de hastalıklar konusunda.

Eğer benim şahsıma eleştiri yaparsanız tabiki karşılık vereceğim. Siz istediğiniz gibi konuşacaksınız ben cevap vermeyecek miyim yani.

Ben biran için sizin iyi niyetli ve gerçek bir hayvansever olduğunuzu varsayıyorum. Diğerlerini de geçtim bu konudaki arkadaşa tedavi önerin, kuşu sağlığına kavuşturmayı başarırsanız bir daha hiçbir konuya yorum bile yapmayacağım. Ve önerdiğiniz her ne ilaç veya takviye olursa olsun ben alıp konu sahibine göndereceğim. Kuş sağlığına kavuşsun size şapka çıkaracağım ve yetersiz olduğumu anlayıp artık kuş severlere yardımcı olmaya çalışmayacağım.

Üst perdeden ve çok emin konuşuyorsunuz. Bu güzel bir duruştur öz güveni ifade eder. Ama temelsiz öz güven eğreti durur sırıtır. Keşke bildiğiniz konularda bunu yapsanız da sırıtmasa.
Muhabbet kuşlarında Lezyon görüldüğünü size ispatlarsam mesela ? O zaman ne dersiniz ? Bilmediğiniz konularda en azından susun derim. Yada başkasına önereceğinize siz araştırın.

Ben en azından yüzde yüz emin modda konuşmuyor, bilmediğim şeylerin olduğunu, olabileceğini kabul ediyor, önerilerimi o şekilde yapıyorum. Siz bu modda olduğunuz sürece bana kibirden alçak gönüllülükten falan bahsedemezsiniz.

Üratın sarı olmasının powerchol sebebiyle değil powercholun yüksek dozda ve yanlış uygulanması sebebiyle olduğunu söylüyorum. Nasıl emin olduğumuda yazdım powerchol uygulanmadan önceki dışkılarda ürat sarı değil. Diğer kuşlardada aynı durum olmuş. Öncesi ve sonrası karşılaştırması yapsanız zaten durumu anlıcaksınız. Ayrıca size kendimi ispatlamak zorunda değilim umrumdada değil..

Okuyun,öğrenirsiniz belki ağızda lezyon oluyor mu olmuyor mu..

Güven vermiyorsunuz

Muhabbet kuşunda lezyon görürseniz lütfen banada gösterin🙂 Size güven vermek gibi bir derdim yok...

Muhabbet kuşunda lezyon görürseniz lütfen banada gösterin🙂 Size güven vermek gibi bir derdim yok...
Merhaba,forum sakini olarak yazdıklarınız beni üzdü.Burası herkese açık bir platform.Yazdığınız yorumların pek çoğunu okudum,sadece eleştiri ve dalga geçer tarzda olmuş.Amacınız yardımcı olmaksa amenna veya tavsiye edilen ilaç takviye uygun değildir bilginiz doğrultusunda tavsiyelerde bulunursunuz.
Hasta kuş sahibi olarak ayrı fikirlerde olsakta birbirimizi incitmeden yorum yazmanız,yazmamız taraftarıyım.
Burası yardım için var.Bilginiz olsun.Rica edeceğim kırıcı yorumlarınızdan vazgeçiniz.

Sabah uyanığımda kafes lekeler kusmuk içindeydi
Sonra ağzından su gbi sıvılar aktı

Maalesef ki kuşta ara ara kusmalar, ara ara dışkı bozuklukları yaşam kalitesinde düşüşler olacak. Kuşta kist var ve bu onun yaşam kalitesini düşürüyor 😔 beslenmesine takviyelerine dikkat ederek elimizden geldiğince yaşam kalitesini arttırmaya çalışmalıyız.

Son düzenleme:
Maalesef ki kuşta ara ara kusmalar, ara ara dışkı bozuklukları yaşam kalitesinde düşüşler olacak. Kuşta kist var ve bu onun yaşam kalitesini düşürüyor 😔 beslenmesine takviyelerine dikkat ederek elimizden geldiğince yaşam kalitesini arttırmaya çalışmalıyız.
Şu an poweschol verdim içine de 2 damla probiyotl kattm😭

Normal bir suluğa on karaciğer destekleyici iki damla ise probiyotik katarak verdim

Şuan nasıl ilerliyorsunuz ? Neleri ne dozda ve ne sıklıkta kullanıyorsunuz

Haftada 3 gün powerchol, 2 gün sedochol şeklinde devam edin. Her gün probiyotiğe de devam. Ama 2 damla değil tabi 5 damla.

Geri