KUŞUMUN NEYİ VAR

Gervit haftada iki kez tam suluğa 5 damla. B vitamini de haftada 2 kez yine yarı doz katarak verin. Probiyotikle diğer ürünlerin aynı suya katılması sorun olmaz.

Gervit haftada iki kez tam suluğa 5 damla. B vitamini de haftada 2 kez yine yarı doz katarak verin. Probiyotikle diğer ürünlerin aynı suya katılması sorun olmaz.
ilaç takvimi oluşturayım
pazartesi sedechol
salı sedechol
çarşamba b vit
perşembe gerwit
cuma cmt pazar powerchol +probiyotik
ee her gün ilaç verirsek normal su içmemesi olumsuz etki yaratır mı

Sedochol ve powercol üstüste vermeyin. Arada 2 gün olsun. Powerchol pazartesi verdiniz diyelim ikinciyi perşembe verin. Her takviye için geçerli bu dediğim.
Sade su içmemesi sorun yaratmaz. Nasıl bir sorun olacakki hepsi takviye sonuçta antibiyotik veya sentetik şeyler değil.

Sedochol ve powercol üstüste vermeyin. Arada 2 gün olsun. Powerchol pazartesi verdiniz diyelim ikinciyi perşembe verin. Her takviye için geçerli bu dediğim.
Sade su içmemesi sorun yaratmaz. Nasıl bir sorun olacakki hepsi takviye sonuçta antibiyotik veya sentetik şeyler değil.
Ya anlamadım sizden ricam ilaç takvimi oluşturur musunuz 🥹
Elimde olan ilaçlar
Poweschol
B bit
Gervit
Sedechol
Med toy röhnfr
Röhnf probiyotlk
Prozim plus

Pazartesi powerchol + prozim
Salı sedochol + entrobac
Çarşamba med tolyamin + prozim
Çarşamba gerwit + prozim
Perşembe powerchol + prozim
Cuma sedochol + entrobac
C tesi yarı doz B vit + prozim
Pazar med tolyamin yarı doz.

Hayır yarından itibaren başlayın. Sedochol + entro şeklinde

Bir süre 5 damla 2 hafta kadar sonrasında 3 damla katın.

Çünkü kuşun şişkinliği giderek artmış 😔 diyetine dikkat ediyor musunuz ? Kuşun kilo verecek şekilde beslenmesi gerek. Ayrıca takviyelerini de ihmal etmeyin powerchol, carnispeed, sedochol gibi..

Karın bölgesi tüyler açılmaya başladı neden ki 😭
Ameliyat ettirmeyecekseniz evde yapabileceğiniz bir şey yok bunu bilmeniz lazım artık. Dışkı fena değil. Kuş ya böyle yaşayacak ya da ameliyat geçirecek ve fazlalıktan kurtulacak..

Çünkü kuşun şişkinliği giderek artmış 😔 diyetine dikkat ediyor musunuz ? Kuşun kilo verecek şekilde beslenmesi gerek. Ayrıca takviyelerini de ihmal etmeyin powerchol, carnispeed, sedochol gibi.
Aspur ve ak darı ile besliyorum
Üç haftayı aşkındır verdiğiniz programı uyguluyorum kusma hareketi şu anlık yoktur ama havalar çok sıcak olduğu için spor olayını ihmal ettik çok çabuk yoruluyor iki kanat çarpsa ağzını açıp açıp duruyor

Çünkü kuşun şişkinliği giderek artmış 😔 diyetine dikkat ediyor musunuz ? Kuşun kilo verecek şekilde beslenmesi gerek. Ayrıca takviyelerini de ihmal etmeyin powerchol, carnispeed, sedochol gibi..
Pek zayıfla olmadı başka bir diyet uygulamak istiyorum mesela belli saatlerde yem verme kafese sizce hangi saatler olmalı kaç defa yem vereyim gün içinde

Hocam kuşta aşırı yağlanma ve lipom var hayatına sağlıkı devam etmesi mümkün değil zaten. Carnisspeed sıklığını arttırın ve azar azar egzersizler yaptırın.

Hocam kuşta aşırı yağlanma ve lipom var hayatına sağlıkı devam etmesi mümkün değil zaten. Carnisspeed sıklığını arttırın ve azar azar egzersizler yaptırın.
Verdiğimiz programa uyuyorum sadece carnisped yoktu ama tesadüf geçen sipariş verdim ama yeni bir kaç ilaç röhnfden bugün verdim
1 aydır fln kusma yok sadece kilosu var

Geri