Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
Gervit haftada iki kez tam suluğa 5 damla. B vitamini de haftada 2 kez yine yarı doz katarak verin. Probiyotikle diğer ürünlerin aynı suya katılması sorun olmaz.
ilaç takvimi oluşturayımGervit haftada iki kez tam suluğa 5 damla. B vitamini de haftada 2 kez yine yarı doz katarak verin. Probiyotikle diğer ürünlerin aynı suya katılması sorun olmaz.
Ya anlamadım sizden ricam ilaç takvimi oluşturur musunuzSedochol ve powercol üstüste vermeyin. Arada 2 gün olsun. Powerchol pazartesi verdiniz diyelim ikinciyi perşembe verin. Her takviye için geçerli bu dediğim.
Sade su içmemesi sorun yaratmaz. Nasıl bir sorun olacakki hepsi takviye sonuçta antibiyotik veya sentetik şeyler değil.
Teşekkür ederim pazartesi başlıyorumPazartesi powerchol + prozim
Salı sedochol + entrobac
Çarşamba med tolyamin + prozim
Çarşamba gerwit + prozim
Perşembe powerchol + prozim
Cuma sedochol + entrobac
C tesi yarı doz B vit + prozim
Pazar med tolyamin yarı doz.
probiyotikleri 5 damla mi 2 damla mi katayımHayır yarından itibaren başlayın. Sedochol + entro şeklinde
Ameliyat ettirmeyecekseniz evde yapabileceğiniz bir şey yok bunu bilmeniz lazım artık. Dışkı fena değil. Kuş ya böyle yaşayacak ya da ameliyat geçirecek ve fazlalıktan kurtulacak..
yedi yaşına girecek nasıl kaldırsın ki ameliyatıAmeliyat ettirmeyecekseniz evde yapabileceğiniz bir şey yok bunu bilmeniz lazım artık. Dışkı fena değil. Kuş ya böyle yaşayacak ya da ameliyat geçirecek ve fazlalıktan kurtulacak..
Aspur ve ak darı ile besliyorumÇünkü kuşun şişkinliği giderek artmışdiyetine dikkat ediyor musunuz ? Kuşun kilo verecek şekilde beslenmesi gerek. Ayrıca takviyelerini de ihmal etmeyin powerchol, carnispeed, sedochol gibi.
Pek zayıfla olmadı başka bir diyet uygulamak istiyorum mesela belli saatlerde yem verme kafese sizce hangi saatler olmalı kaç defa yem vereyim gün içindeÇünkü kuşun şişkinliği giderek artmışdiyetine dikkat ediyor musunuz ? Kuşun kilo verecek şekilde beslenmesi gerek. Ayrıca takviyelerini de ihmal etmeyin powerchol, carnispeed, sedochol gibi..
Verdiğimiz programa uyuyorum sadece carnisped yoktu ama tesadüf geçen sipariş verdim ama yeni bir kaç ilaç röhnfden bugün verdimHocam kuşta aşırı yağlanma ve lipom var hayatına sağlıkı devam etmesi mümkün değil zaten. Carnisspeed sıklığını arttırın ve azar azar egzersizler yaptırın.