Onur Gökdemir
Yeni Üye
Açık yara oluşmuş, bu hâle gelene kadar fark etmediniz mi?parmakları bu şekil
hayır tahta kullanıyorumPlastik tünek mi kullanıyorsunuz?
Eczaneden fucidin krem alıp günde 2 kez kulak çubuğu yardımı ile az miktarda kuşun ayaklarına sürünüz bu işlemi düzelme görülene kadar devam ediniz.hayır tahta kullanıyorum
öbür parmaklarıda şiş bana mantar gibi geldi mantar fotolarına baktımda mantar olabilirmiEczaneden fucidin krem alıp günde 2 kez kulak çubuğu yardımı ile az miktarda kuşun ayaklarına sürünüz bu işlemi düzelme görülene kadar devam ediniz.
Tahta tünekleri ince zımpara yardımı ile iyice zıpmaralayın.
Diğer parmaklarını da atın da baksınlar, daha fazla ilerlemeden müdahale edin lütfen yazık kuşa.öbür parmaklarıda şiş bana mantar gibi geldi mantar fotolarına baktımda mantar olabilirmi
2 dir iş olsun diye yazıyosunuz yok nasıl farketmediniz yok yazık yok veterinere götürün zaten kuşu veterinere götürdüm kuşdan anladıkları yok bundan öncede ishaldi veteriner iyleştiremedi ben iyileştirdim merak etmeyin uğraşıyorum duyar kasıcak bi durum yokDiğer parmaklarını da atın da baksınlar, daha fazla ilerlemeden müdahale edin lütfen yazık kuşa.
hiç olmadı veterinere gösterin ya da.
Fucidin krem kullanmaya devam edin.2 dir iş olsun diye yazıyosunuz yok nasıl farketmediniz yok yazık yok veterinere götürün zaten kuşu veterinere götürdüm kuşdan anladıkları yok bundan öncede ishaldi veteriner iyleştiremedi ben iyileştirdim merak etmeyin uğraşıyorum duyar kasıcak bi durum yok