Samil
Meraklı Üye
Dışkısının net fotoğrafını paylaşır mısınız
Nolmuş hasta mı?Terramycin kullanmayın demiştim zaten. Hemen nöbetçi eczaneden mikostatin şurup alıp ağzına damlatın. Yarın duruma göre başka ilaç da kullanmaya başlamanız gerekebilir. Dışkısını takip edin
Tamam dediklerinizi uygulayıp, yarın sabah dışkı fotoğrafı atacağım.Bağırsaklarında sorun olduğu kesin. Suluğuna 8-10 damla sirke katın. Yarın sabah dışkısını tekrar paylaşın
Sirke koymuştum, üzerine limon tuzuda ekleyeyim mi?Evde varsa suluğuna çok küçük bir parça limon tuzu koyup iyice karıştırın
Mikostatin yokmuş , eczacı fungostatin aynısı dedi. Fungostatin aldım olur mu acaba?Çok küçük bir parça ekleyip iyice karıştırın
Kaç damla peki, ve ne sıklıkla vermeliyim?Olur, farketmez. Her kullanımdan önce iyice çalkalayın
ilginizden dolayı teşekkür ederim tekrardan. Yarın sabah size dışkı fotoğrafı paylaşacağım. İyi geceler dilerim.12 saatte bir ağzına bir damla
Yeni dışkısı. Durum nedir?12 saatte bir ağzına bir damla
Hastalığı nedir peki?İlacı bir hafta boyunca bahsettiğim gibi kullanın. Veterinerden ivermectin etken maddeli ense damlası isteyin ve yedi günde bir defa olmak üzere ense derisine gelecek şekilde bir damla damlatarak 3 hafta kullanın