maşaallah dişi kuluçkada erkek de başında bekliyor çok güzel bir görüntüŞuan ki halleri bu. Dişi hatıyo erkek yanında bekliyo![]()
Nazar değmesinn maşallahmaşaallah dişi kuluçkada erkek de başında bekliyor çok güzel bir görüntü![]()
Kendi yavrularım bana alışık olacağı için bu sorun ortadan kalkar şimdi bazı takımları kapağı açmakla kuş sağa sola vuruyor amanyeme düşen yavruları kendim elle besleyerek elimden yem yedirerek büyüyeceğim için benden korkmaz lar ve rahat rahat strese girmeden sağlıklı yavrular verirler insallahMaşallah bende kendi ürettiğim yavrulardan oluşturduğum takımlar ile.bunu yapmayı.planlaiyorum sonra elimdeki bu takımları ya sahiplendiricem yada 2 3 metrajlık bir salma yapıp orda üretime devam edicem
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hep yavruluktan alıp büyütüp kendim eş tutturmak istemiştim ama hiç fırsatım olmadı hazır çiftler olunca. Evi değiştirdikten sonra bakmak için müsait yerimde olmayınca yine duramadım 6 tane yavru almıştım, birini sahiplendirmek zorunda kaldım. 5 yavru (3 erkek 2 dişi) şeklinde büyüdü 7. aydan sonra eş tutan bu çiftimi kafese aldım ve yumurtladı. Diğer çiftimde eş tuttu ama dişi biraz tüyde onu bekliyorum. Boşta bir erkeğim kalmıştı onu da sahiplendirdim. Şu an yerim müsait olmadığı için 2 çiftim var. Ama bu süreç bana şunu öğretti; gerçekten yavruluktan alıp kendin yetiştirdiğin ve ZAMANI GELDİĞİNDE çifte attığın kuşlardan çok daha rahat yavru alabiliyorsun.Maşallah bende kendi ürettiğim yavrulardan oluşturduğum takımlar ile.bunu yapmayı.planlaiyorum sonra elimdeki bu takımları ya sahiplendiricem yada 2 3 metrajlık bir salma yapıp orda üretime devam edicem
Bende bir erkek var düşman başına elimizde büyüdü kafese yaklasiyim kapıya yaklaşır 2 yaşına geldi dedik.bi yuva kuralım yok olmadı 10 tane dişi getirdim bir tanesini kandıramadı napcam bilmiyorum bu yaramaza ceresi köyü mavi oldu yanına kahverengi kızgın çareli dişi artık önü bile kandıramadı varmı bildiğiniz bir.yontemAynen benim erkek kuşum bebeklikten bende dişide 3 aydır bende ama alıştı o da korkmuyor.
Bende bir erkek var düşman başına elimizde büyüdü kafese yaklasiyim kapıya yaklaşır 2 yaşına geldi dedik.bi yuva kuralım yok olmadı 10 tane dişi getirdim bir tanesini kandıramadı napcam bilmiyorum bu yaramaza ceresi köyü mavi oldu yanına kahverengi kızgın çareli dişi artık önü bile kandıramadı varmı bildiğiniz bir.yontem
Sürekli yuvalıkta olduğu için sürtünmeden dolayı şekli bozulmuş olabilirBenim erkek kuşum zayıfladığı için mi boynundaki tüyler böyle durıyor acaba. 1 haftadır böyle. Ters cıkıyo gibi
Zamanla düzelir mi yani?Sürekli yuvalıkta olduğu için sürtünmeden dolayı şekli bozulmuş olabilir
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
EvetZamanla düzelir mi yani?
Valla yeni bir hanim getirdik salmaya attık bu hanim bizimkini bir takip.bir kovala bu sefer bizimkine kaldı artik sariyuz yeni hanim2 sene boyunca size alışan kuş insandan başka dost edinmediği için bi başka dişi eş olarak kabul edemiyor ve yadırgıyor. Eş tutmasıda zor oluyor. insallah bu sefer olur![]()
Hadi hayırlısı bakalım biz de yumurtaları bir görsek o günleri hayalini kuracazMerhaba 19 günlük ilk yumurtamdan ses geliyor vik vik diye![]()