MustafaMelis
Yeni Üye
Teşekkür ederim.Lutinolın %90ı dişidir. Bu elinizdeki de dişi.
Teşekkür ederim.Lutinolın %90ı dişidir. Bu elinizdeki de dişi.
Arkadaşlar kuşum daha 2 günlük. Yaşı- Cinsiyeti- Cinsi hakkında yardımcı olabilir misiniz?Muhabbet kuşu cinsiyet, ırk ve yaş tahmini sorularınızı sadece bu konu altında yapabilirsiniz.
Artık bu bölümde yeni konu açılmayacaktır, bu konu üzerinden bütün sorularınıza cevap verilecektir.
Aynı mesajı birden fazla göndermeyiniz ve mesajlarınıza resim eklemeyi unutmayınız.
Bu kategori dışında açılan cinsiyet, ırk ve yaş tahmini konularınız silinecektir.
Soru sormadan önce lütfen bu sabit konuları inceleyiniz.
Yaklaşık 3 aylık dişi
4 aylık dişi
Peki bazen yoğun ışıkta çeresindeki deliklerin çevresi beyaz gibi görünüyoÇok güzel yavru bir erkek.![]()
Muhabbet kuşu cinsiyet, ırk ve yaş tahmini sorularınızı sadece bu konu altında yapabilirsiniz.
Artık bu bölümde yeni konu açılmayacaktır, bu konu üzerinden bütün sorularınıza cevap verilecektir.
Aynı mesajı birden fazla göndermeyiniz ve mesajlarınıza resim eklemeyi unutmayınız.
Bu kategori dışında açılan cinsiyet, ırk ve yaş tahmini konularınız silinecektir.
Benim kuşumun cinsiyetinede yardımcı olurmusunuz ?Muhabbet kuşu cinsiyet, ırk ve yaş tahmini sorularınızı sadece bu konu altında yapabilirsiniz.
Benim kuşumun cinsiyetinede yardımcı olurmusunuz ?
Bu burun delikleri etrafındaki ince beyaz çizgi erkek olduğunu etkilemiyor yaniCaner, kuşun erkek kardeşim.
İyi günlerde besleyin.
Bana beyaz gibi gelmedi. Sanki parlamış. 1 hafta sonra tekrar bakalım.Bu burun delikleri etrafındaki ince beyaz çizgi erkek olduğunu etkilemiyor yani
Hareketlerinden anlamak istiyorum çok hareketli hiç kafeste durmak istemiyor yavru olduğundan biraz fazla uyuyor ama hiç ısırmıyo ele alıştı hemen uzaktan çağırdığımda geliyor çok akıllıBana beyaz gibi gelmedi. Sanki parlamış. 1 hafta sonra tekrar bakalım.