Muhabbet kuşu kursak mantarı

Sabah sade su ağza damlatıp akşam ilaçlı su mu veriyorsunuz ? Peki hangi mantıkla ?
Yarın sarı kuşun yarın kafesini hatta temas ettiği her şeyi dezenfekte edin. Mavinin de 8. Gün yapın. Kuşlar temas etmesinler ikisinin de tedavisi bitene kadar.

Sabah sade su ağza damlatıp akşam ilaçlı su mu veriyorsunuz ? Peki hangi mantıkla ?
Yarın sarı kuşun yarın kafesini hatta temas ettiği her şeyi dezenfekte edin. Mavinin de 8. Gün yapın. Kuşlar temas etmesinler ikisinin de tedavisi bitene kadar.
Hocam sabahları triflucanı bir damla ağza direk , akşamda suya damlatıp 6 damla o şekilde ilerliyordum.Stres oluyorlar diye ama artık ağza damlada stres çok olmuyorlar sari kuş olumsuz tepki vermiyor artık. Tamamdır hocam neyle dezenfekte edeyim beyaz sirke olur mu? Birde iki kuşu zaten şuan ayrı kafeste tutuyorum 7 gündür

Bi karar verin ve o kararınızı istikrarlı devam ettirin. Bi suya katıp bi ağza damlatma çok sağlıklı bir yöntem değil. Sabah sade su içen kuş akşam ilaçlı sudan içmez sabahı bekler su içmek için. Kafanıza göre hareket ediyorsunuz bari bize söyleyin hangi yöntemi uyguladığınızı. Size en az 5 defa sürekli suyla devam edin dedim diye hatırlıyorum. 50 ml suya 8 damla olacak ama. İlaç fazla gelir diye korkmayın bunu da bir daha söylememe gerek kalmaz umarım.

Bi karar verin ve o kararınızı istikrarlı devam ettirin. Bi suya katıp bi ağza damlatma çok sağlıklı bir yöntem değil. Sabah sade su içen kuş akşam ilaçlı sudan içmez sabahı bekler su içmek için. Kafanıza göre hareket ediyorsunuz bari bize söyleyin hangi yöntemi uyguladığınızı. Size en az 5 defa sürekli suyla devam edin dedim diye hatırlıyorum. 50 ml suya 8 damla olacak ama. İlaç fazla gelir diye korkmayın bunu da bir daha söylememe gerek kalmaz umarım.
Hocam suya çok tepkililer icmiyorlar ağzından damla şeklinde devam etsem olmaz mı

İkisininde genel durumu iyi şuan. Ağza damlatarak devam edin o zaman

Hocam suya çok tepkililer icmiyorlar ağzından damla şeklinde devam etsem olmaz mı
İlaçlı sudan içmiyorlarsa o zaman ağızdan ilacı verin suyla karıştırmadan. Ve bu şekilde devam edin.

H

Hocam kafesi neyle temizleyeyim beyaz sirke yeterli mi mi
Virkon s alabilirsiniz 50 gram.
Alamam derseniz çamaşır suyu ile temizleyin maske takın eldiven takın. 10 dakika beklesin sonra durulama yapın ve havalandırın kafeste koku kalmasın. Kurulayın paslanmasın. Yalnız,çamaşır suyu zarar verebilir kafese.

Virkon s alabilirsiniz 50 gram.
Alamam derseniz çamaşır suyu ile temizleyin maske takın eldiven takın. 10 dakika beklesin sonra durulama yapın ve havalandırın kafeste koku kalmasın. Kurulayın paslanmasın. Yalnız,çamaşır suyu zarar verebilir kafese.
Şuan virkons yok çamaşır suyu ile yıkayıp bekletmeden sonra sirke ile silsem olur mu virkon s alırım sonrasinda

Tüh ya hocam mesajı görmeden önce çamaşır suyu ile dediğiniz gibi beklettim en sonda beyaz sirkeli su hazırlayıp silip tekrar tekrar yıkadım çamaşır suyu kokusu gitsin diye aslında sirke kullanmıştım ama zararliysa bir daha kullanmam
Sirke dezenfektan değil,çamaşır suyu tek başına zaten yeterli olur. Kafeste koku olmasın ama kuş rahatsız olabilir

Sirke dezenfektan değil,çamaşır suyu tek başına zaten yeterli olur. Kafeste koku olmasın ama kuş rahatsız olabilir
Tamam hocam teşekkür ederim sirke kokusu falan büyük ölçüde geçmiş şekilde koydum kuşu kafese çünkü koymadan önce başka bir odada camı açıp kafesi yıkandıktan sonra camın önünde havalandirdim

Hayırlı geceler hocam sarı kuşun durumu iyi gibi sabahki doz ilaçtan sonra yine kusma hareketi yaptı çok hafif uzun zamandır yapmamıştı ama dışkısı artık tamamen normal iştahı gittikce açılıyor tedavinin 00.00 itibariyle 10.gunundeyiz sabah kilosu 31 Gramdi tedavinjn ilk gününde 27 gramdi

Mavi kuş ise bugün iştahı ve hareketi daha çok arttı gibi yulaf tohumu yemeyi seviyor en çok biraz da daldari hala diğer yemleri istemiyor iştahı dün biraz düzelmişti bugünde biraz düzeldi bir önce gün çok kötüydü dışkı sayısı bugün arttı minik minik ama daha iyi sulu dışkı bir defa falan yaptı ama kilosu tedavinin şuan saat 00.00 itibariyle 7.gundeyiz 35 gram çıktı ilk gün 41 gramdi sizce elle beslemeye ihtiyaç var mı yoksa kendi azda olsa yediği için şimdilik bekleyelim mi iştahı hafif articak gibi

Geri